• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

STOPPA INVANDRINGEN :)

Erik Almqvist sverigedemokraternas ekonomiska talesman har blivit petad från sitt uppdrag eftersom han springer runt och hotar folk med järnrör på fyllan.

Detta innebär naturligtvis inte att han lämnar sin riksdagsplats. Vad han skall uträtta där, eftersom han nu bara företräder sig själv, är ju svårt att veta. Han har nu kvalificerat sig som en av Sveriges största bidragstagare. En lön på 54000 i månaden samt andra förmåner är rätt bra bidrag, för att sitta i sin riksdagsbänk och pilla sig i naveln utan krav på motprestationer.

Men så är dom Sverigedemokraterna, bara vandrar in i riksdagen för att vi väljare är för flata. Sen tar dom hit sina fyllekompisar typ han den där Ekroth som skall ta time out och tydligen också skall ha bidrag för det.

Nej, ett vanligt hederligt arbete passar väl förstås inte.

Dessutom så tillhör dom en annan kultur, vår svenska kultur har faktiskt aldrig accepterat riksdagsmän som kallar tjejer horor och hotar folk med järnrör, dom är ju dessutom kulturellt underlägsna oss svenskar, eftersom dom är så korkade att dom filmar sig själva när dom gör bort sig. Sen får alla SD-lovers säga vad dom vill. Undrar vilket konstigt land dom kommer från.

SD-förläggning

Dom sitter på sina SD-förläggningar och konspirerar om hur dom skall sno oss väljare på skattemedel. Vi väljare måste hjälpas åt att stoppa invandringen av Sverigedemokrater till riksdagen i nästa val. Vi kan ju inte ha hela riksdagen full av sådana här som lever på bidrag utan att ens tillhöra ett parti.

Tror 11,2% av svenska väljarna behöver tänka till lite.

KajsaLisa

16 svar

 1. bästa jag läst på ett bra tag nu!

 2. Det hade varit riktigt skönt att bara få vara ”sin egen” att säga vad man tycker och tänker själv, utan att beröras av den där partipiskan.

  Jag förstår varför man röstar på SD, jag gör det, det går inte förneka det – de andra partierna diskuterar inte invandrarpolitik.

 3. Har dom 11.2?? Det är lite mycket tycker jag… är rädd att inte ens detta kan stoppa dom då dom får ”reklam” hela tiden, morr!!

  Ja, stackars Viola hade säkert gjort lagom för sin släkt… så kom jag och Micke som bonus;) Men det verkar aldrig vara ett problem…

 4. Det är så sant det du skriver. Men kan man lita på någon politiker egentligen ? Kram

 5. Bloggaren är väl ironisk? Obehaglig är hen i varje fall.

 6. […]   Jakten på berättelsen, M Moberg, Kajsa Lisa, Pepprat RödGrönt, Per Anders, Mikael Andersson, Mary […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: