• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 16 andra följare

  • Kategorier

VI GÖR SOM DOM ANDRA MEN INTE SÅ MYCKET

Du Anders vi har ett problem just nu som måste lösas, sossarna har föreslagit att avskaffa Fas Tre och ersätta den med utbildning. Vi måste kontra med något, men samtidigt får det ju inte kosta för mycket. Våra kärnväljare tjänar ju inte ett dugg på det.

————————————————————————————-

Naturligtvis inte, du vet ju att jag håller hårt i skattepengarna och inte kastar ut dom på dom fattig…. öh … onödiga utgifter menar jag naturligtvis. Har du några förslag att komma med, som låter som vi bryr oss.  Den där Löfven nafsar oss i hälarna och börjar bli lite farlig ?

————————————————————————-

Tänkte att vi kör samma grej som i budgeten, när vi pytsade ut några korvören till nattdagis och lade en massa pengar till underhåll på järnvägen men drog ut dom i tid över ett par decennier, alltså något som låter bra, så väljarna som fortfarande tror på att vi är det nya arbetarpartiet blir nöjda.

———————————————————————————————————-

Självklart måste vi i Alliansen också flirta med arbetarväljarna.

Låter skitbra, kläm fram det du tänkte på nu, bara det är billigt

SHOOT MAN !!!!!!!

————————————————————————————————————

Jo, Fas Tre låter ju så grymt och det finns ju ingen som tror på det längre. Inte ens den där snuskgubben Littorin, som hittade på det. Vi måste visa väljarna att vi bryr oss och blir lite snällare. Vad tycker du om att vi ersätter Fas Tre med Fas Två och en halv ? Lite mildare, låter ju inte riktigt lika elakt.

————————————————————————————

Fas Två och en halv?  Tänk på det ekonomiska utrymmet, vi vet inte hur djup krisen blir ute i Europa. Jag kan sträcka mig till Fas Två och två tredjedelar max. Men naturligtvis kommer vi att genomföra Fas Två och en halv nästa mandatperiod om ekonomin tillåter. Efter nästa jobbskatteavdrag naturligtvis.

—————————————————————————-

Thats a deal, jag meddelar resten av Alliansen. Skall hålla en presskonferens med dom andra partiledarna. Nu lär vi slippa diskussionen i media, om att vi har slut på ideer.

6 svar

  1. Klockrent! :- D

  2. […] KajsalisasBlogg en konversation mellan Anders o Fredrik, Nemokrati om Palme om kravaller, Pepprat Rödgrönt om […]

  3. Detta är nog rena saningen om dem. Du glömde bara att de skulle sno något från sossarna. Helst något språkbruk som de tror att väljarna skall gå på…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: