• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

ULF BRUNNBERG ÄR FEMINISMENS FEL

Allas vår egen pensionärskissie, Ulf Brunnberg har vridit upp sin gap och skriknivå igen för att få lite uppmärksamhet.

Förra gången var han arg för att han inte fick kröka och köra båt samtidigt, nu verkar problemet vara att kröka och uttala sig samtidigt.

Alltså det tragiska med den tjej som blev ihjälslagen på häktet i Flemmingsberg av en våldsam fånge, har tydligen ingenting med ensamarbete bland livsfarliga våldsverkare att göra utan är en konsekvens av att feminister fått kvinnor att ta olämpliga jobb.

Facksmil Aftonbladet

Länk

Men vaddå, 38 batongslag i huvudet skulle ju en riktig karl tåla.

Egentligen så kan man nog säga att Ulf Brunnberg själv är feminismens fel, eftersom feminismen fört utvecklingen framåt och lämnat honom på efterkälken som högljudd fossil, annars hade han ju inte märkts.

Men Ulf, du har ju alltid jobbat på teatern, är inte det lite för fjolligt för en stor stark karl som du. Skulle du inte kunna börja hos oss machotjejer inom vården. Du skulle ju kunna hjälpa oss med att baxa tunga människor ur sängarna som skall tvättas eller på toa.

FÖR VISSA JOBB BLIR ALDRIG FÖR TUNGA FÖR EN KVINNA

KajsaLisa

Annonser

18 svar

 1. Om det tex börjar brinna i din lgh/hus och du hittas avsvimmad inomhus så hoppas jag det är en lång och stark man från brandkåren som hittar dig och inte en tunn kvinna på 1.60. För då är du död inom kort. Det har inget med feminism eller ej att göra utan är verkligheten. Den verklighet som skall få dig utburen till friska luften. Liksom att en person på 1.60, smal och tunn, man som kvinna, inte passar in på fängelser och häkten. Då är du naiv.

  • Kravet på kvinnliga brandmän när det gäller fystester, även styrka är exakt det samma som för män och dom är rätt tuffa. När det gäller häktet så finns det regler om ensamarbete som borde gällt här men inte har tillämpats p.g.a besparingskrav. För övrigt om jag minns rätt så tog fången batongen från en manlig vakt. Hade dom varit två från början så hade chansen att dom lyckats avstyra det hela varit större.

  • Varför jobbar då inte fler av dessa starka långa männen på sjukhus. Svar: de svimmar så fort de får se blod.

 2. Att vara lång inom brandkårsyrket är väl snarare en nackdel då röken stiger och går nedåt. Hellre då vara 1.60 så har man mer tid på sig att göra ett bra jobb.
  Sedan råkar jag ha en kvinnlig bekant som är brandman och hon gör bra ifrån sig. Speciellt lång är hon inte heller.

 3. oj oj, detta kan blir en intressant diskussion;) Klart kvinnor ska få vara både brandmän och vakter, men fystestet ska vara samma så det är inte för alla kvinnor (eller män;) Kramen!

 4. jag har helt missat d där me att han tydligen velat kröka och köra båt samtidigt. ja jisess… d vore intressat test att kolla hur många batongslag ulf klarar av innan han börjar må lite dåligt.

 5. vissa skulle nog må bättre ifall de höll tyst
  hemskt är det med tjejen som blev ihjälslagen på häktet och jag håller med dig om att det beror på att INGEN varken man eller kvinna ska arbeta ensam på sådana ställen
  Sv: det gäller att alltid vara rätt klädd 🙂 eller hur?
  kramar

 6. Tror att ensamarbeten på ställen som häkten borde förbjudas. Det är livsfarligt att vara ensam med många av dessa intagna. Fast det verkar inte kriminalvården förstå. De verkar älska dessa våldsverkare och när det händer sådant här så bara skyller de ifrån sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: