• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

FOTBOLL !!!!!!!!!!!

Så där, nu har jag också skrivit om fotboll, alla är ju galna, går ju för fan inte att prata med folk just nu.

Här försöker man föra ett intellektuellt samtal om Greklands skuldkris, sitt senaste ragg, Chrucified Barbaras nya singel eller något annat, men folk skriker bara fotboll i örat på en. Tydligen skall man skrika Zlatan tillbaka.

Hajar Nada.

Tydligen är det så att en massa fotbollstokiga människor, från hela världen samlats i Kiev. Eftersom Ukraina nyligen hade schlagerfestivalen, så hade dom bara råd att köpa en boll. Igår var det Svenskarnas och Ukrainarnas tur att leka med den. Fast det var tydligen orättvist eftersom dom från Ukraina fick ha den mycket mer.

Men jag är inte så duktig på fotboll och hänvisar till ett tidigare inlägg som jag skrev i ämnet, så Arne Hegerfors hade nog rätt.

Lägger in en repris.

Arne Hegerfors har påstått att tjejer är sämre på fotboll. Ja, men det är ju klart han har rätt, tycker det är på tiden att någon talar om sanningen. Det borde väl alla förstå.

Facksmil Aftonbladet

 • Tjejer saknar ju den fantasi som behövs, för att man skall kunna sitta framför TVn en hel Lördagseftermiddag och vara övertygad om att dom som spelar i den hör vad skriker åt dom.
 • Tjejer tål mindre öl.
 • Våra stämband är sämre utvecklade, om vi skriker öhhhh åhhhhhh ähhhhh AIK så hörs det inte lika bra före under och efter match
 • Tjejer har en annorlunda klädsmak. Vi skulle aldrig drömma om att sätta på oss en mössa med två armar på sidorna som applåderar när man drar i ett snöre.
 • Tjejer tänker inte lika långsiktigt. Vi skäller inte ut knattetränaren för han inte insett att just min son på åtta år skall spela för Milan som artonåring.  Vara ekonomiskt oberoende vid 25 och därför skall spela forward istället för back i knattelaget. Killar ser talang bättre alltså, speciellt när deras egna barn har det.
 • Hur fan målar man svenska flaggan i ansiktet med en kajalpenna, det går ju inte.
 • Tjejer saknar rätt ledarskap, vi fixar inte att ta över sonens knattelagsmatch när det blir fel domslut, motståndarungarna är elaka, eller sonen har en dålig dag på plan och inte gör mål.
 • Tjejer tror att fotboll är en lek och förstår inte att det är minst lika allvarligt som växthuseffekten, läget i världsekonomin och upproret i Syrien.

Framför allt är Arne Hegerfors bättre på fotboll än tjejer. Säg den tjej som kan hålla alla namn, tabeller målresultat upp och nedflyttningar i huvudet.

Vårat ”rainmansyndrom” är mycket mindre utvecklat, dessutom har vi för lite fritid.

KajsaLisa

Så där, nu blev nog alla nöjda, det är ju ingen som pratar om något annat i alla fall

Annonser

2 svar

 1. Personligen skiter jag högaktningsfullt i allt vad fotboll heter. Däremot har jag utvecklat en egen överlevnadsstrategi för att inte dö av tristess när Maken nödvändigtvis ska glo på matchen, det gäller att ställa så många fåniga frågor (gärna samma fråga flera gånger) samt att kommentera det mesta och därmed reta gallfeber på grottmänniskan vid sidan av mig. Det är enda möjligheten till dialog mellan kl 18 och 23.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: