• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

KAJSALISA BITER KAPITALISMEN I HÄLSENAN.

Mina tidigare försök att avskaffa kapitalismen, den här dagen på året har ju inte fungerat något vidare, som förra året i Malmö t.ex.

LÄNK

Men jag fick ju i alla fall en rätt trevlig sexuell upplevelse.

LÄNK

Den här dagen verkar inte bjuda på några sexuella upplevelser alls, men den är ju inte slut än så helt säker kan man ju inte vara. Däremot verkar den blåa himlen hålla i sig den här gången, vilket den inte gjorde i Malmö förra året, utan övergick i ösregn. Jag har blivit lite mer ödmjuk den här gången, så det får räcka att bita kapitalismen i hälsenan och ett fotoreportage i bloggen.

”Jag försäkrar er mina damer att det är redan olidligt, sade snickaren.Och det kommer en dag då det blir värre, men då, då komma vi ner från Vita Bergen, från Skinnarviksbergen, från Tyskbagarbergen, och vi skall komma med stort dån som från ett vattenfall och vi skall begära igen våra sängar.”

Röda Rummet av August Strindberg.

Tyvärr August, nu för tiden är Tyskbagarbergen på Östermalm bortsprängda och där bor det bara Brats. På Skinnarviksbergen och Vita bergen bor det bara kulturtanter i Gudrun Sjödenklänningar och dom dånar inte ett dugg. Men dom brackiga fasaderna som byggdes på Strindbergs tid står kvar och nu kommer vi från Hagsätra, Husby eller Tensta och shit vad vi kan dåna. Känner riktigt  nervositeten bakom den gulputsade fasaden.

Och du där uppe i fönstret, sluta skratta det är vår tur nu !!!!!!!

Kan det bli tydligare ?

Framme, vi hade ändrat lite uppe vid Norra Bantorget så politikerna fick lyssna när folket stod i talarstolen. Dom behöver lära sig lite av verkligheten, skojade bara, men det är bra att hålla koll på sceningången.

Så dök hon upp och ville jättegärna vara med på bild.

Sossarnas partisekreterare, Carin Jämtlin, kruttjejen som räddade partiet när det blåste som värst. Hon var årets huvudtalare. Väl värd alla rosor som stod bredvid.

Efter Internationalen så blev det en öl på en uteservering, inte bara vädret var bättre i år, allt kändes bättre arbetarrörelsens självkänsla har kommit tillbaka. Inte en några ungmoderater stod och gastade nere vid Norrlandsgatan som dom brukar.

Dom satt väl hemma bakom fasaderna och bävade.

KajsaLisa

8 svar

 1. Jag var och lyssnade till Lövén – det blir nog bra det här 🙂

 2. Du skriver att himlen var blå. Det kan vi inte gå med på. Den ska vara röd!

  • Ja, jag vet, men jag photoshoppade den för att inte skrämma upp alla moderater allt för mycket. Dom kan få psykbryt och det finns inga resurser kvar i den här staden, för att ta hand om sånt. Men kolla gärna länken med himlen ifrån Malmö förra året, den var svart av sorg och grät över mig.

 3. Svar: Jag hade så vassa armbågar. Lite chockad över att kameran runt halsen var som sesam öppna dig….. Safety first….icke då….
  Kolla autograferna som jag fick plåta ….

 4. Själv gillar jag Jämtin och Löfven bra. T.o.m. Juholt drog 500 personer till lilla Sölvesborg, vår grannstad. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: