• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 5 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

PARADOXPOLITIK

I väntan på att mitt bildinlägg om Stockholms kulturnatt i Lördags skall bli klart, har ingen aning om vad jag skall skriva om i natt. Så det får bli Annie Lööf igen.

Annie går nu från klarhet till klarhet, här skakar hon hand med Kinas premiärminister inför ett besök på Volvo lastvagnar. Inte kan väl Kina vara en diktatur, hon blev ju inte ens arresterad. (Facksmil Expressen ).

Centern skall byta strategi och dra till sig fler väljare det gäller att bredda sig. Man skall både fortsätta att vara nyliberala så man drar till sig väljare från innerstan som åker runt i energiförbrukande Östermalmstraktorer, eftersom hon har stark stöd i Stureplanscentern Sen skall man satsa på miljön och öka trängselskatterna. Miljöfrågorna engagerar både folk i storstad och glesbygd.

Man skall satsa på en hållbar utveckling för miljön och långsiktiga transporter, men det får väl någon annan göra eftersom statligt ägande knappast stämmer med hennes ideologi.

Okej, den typiska Centerpartisten är alltså en bonde som bor i en sexrummare på Östermalm och snurrar runt svampen på Stureplan i en stadsjeep och är arg på sig själv för han släpper ut för mycket växthusgaser. Sen tycker han det är på tiden att något privat företag får ordning på kollektivtrafiken ( Kanske tobakshandlarn i gatuplanet i huset där han bor kan starta en busslinje. )

Snacka om breddning.

Nu har det enligt Annie dykt upp ett problem, Stefan Löfven  vågar inte debattera med henne.

Länk

Debattera, om vad då ?

KajsaLisa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: