• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

DAGS ATT TA GUD I ÖRAT HÄGGLUND

Göran Hägglund tycker att barn skall ha rätt till både en morsa och en farsa, därför går han emot Alliansen och vill inte godkänna insemination av ensamstående kvinnor.

Hyckleri säger jag.

Slutet på en lyckad insemination

KD påstår ju att dom värnar om den kristna etiken, vad det handlar om är vem som inseminerar och ingenting annat.

Vi kan ta den första inseminationen som genomfördes, först frågar man inte ens kvinnan ifall hon ville bli inseminerad utan pang på bara. Sen det där med att ungen har rätt till sin farsa, jovisst, han får träffa honom i vuxen ålder, men först skulle han spikas upp på ett par plankor och plågas ihjäl. Inte har KD några synpunkter på det, nej nej man skriver en jättetjock bok om det, där det beskrivs i fyra varianter. Sen hyllar man alltihopa i 2000 år ungefär.

Göran Hägglund jag tycker du är en jävla fegis, sparka Reinfeldt och dom andra på smalbenen går minsann, men att ta Gud i örat och säga ifrån, det vågar du inte. Han har ju skapat dig till sin avbild och då får man ta mig fan föregå med gott exempel.

Därför kräver jag att KD tar avstånd från Bibeln och att vi slutar fira Julafton allihop.

KajsaLisa

Annonser

10 svar

 1. Inget som säger att ett barn får det bättre med en mamma och en pappa, jag levde upp med bara mamma och det har gått bra för mig 😉

 2. Väl rutet! Jag får ju inga julklappar ändå…eller nä, nu ljög jag nog lite 🙂

 3. ‘fniss* 🙂

 4. KD är en stor komik bara. Om de inte gör som Fredde vill så blir de bespottade. Kram

  • Dom har hand socialdepartementet och ansvaret för dom allra äldsta och sjuka. Alf Svenssons och Jerzy Einhorns gamla hjärtefrågor. Riskkapitalbolagen får härja fritt och nu diskuterar dom vad som skall få komma in i underlivet. Hur ser en modern KD-väljare ut egentligen ? Man undrar ju.

 5. Familjen är den naturliga och grundläggande enheten i samhället och äger rätt till skydd från samhället och staten.

  — Artikel 16(3) i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna

  Under Hela 1900-talet har det handlat om mäns våld mot kvinnor.

Vi har blivit indoktrinerade att alla kvinnors problem beror på män genom feminism. Allt maskulint är dåligt.

I tv och media finns det inte ett enda program nu som inte handlar om att förlöjliga, trycka ner eller förnedra män.

Könsstympning av tjejer i Afrika ska föras krig mot medan pungsparkar och misandri i Sverige, ja det är roligt och humoristiskt, Jämlikhet?

Pojkars betyg i Svenska skolan sjunker, stöd? Äh det är bara killar ändå, Nu drar vi till Afrika och lägger dina och mina skatteresurser på deras tjejer istället, det är ändå bara våra pojkar och man vet ju hur dem är, Jämlikhet?

Män har inga preventiva rättigheter, dåliga föräldrarättigheter, sämre laga stöd, Avtjänar högre straff för samma brott som kvinnor, Utsätts mer för våld, Skadar sig mer, Har högre självmordsfrekvens…………

Jag tror att män i Sverige är såpass nedtryckta i skorna och har såpass dåligt självförtroende och förtroende för rättssystemet i dem här frågorna att dem hellre dör än berättar. Mörkertalet för män som är utsatta för psykologiskt eller fysiskt våld är lika stort eller större än kvinnors i Sverige. Anmälningarna görs inte.

Det här är naturligvis inget som kommer belysas då statistiken som levereras till regeringen kommer från ”dem som vet” och dessa är själva ofta feminister och engagerar sig selektivt åt kvinnors utsatthet och systematiskt ignorerar mäns utsatthet.

  Män och kvinnor ska tvingas in i arbeten som dem är sämre lämpade för och som dem personligen inte vill välja i könsextremismens och kvoteringens namn.

  Barn på förskola ska bli utsatta för styrd lek av genusdiktatorer för att sudda ut heterosexuella instinkter och naturliga beteenden.

  Omvärldens syn på Sverige har förändrats från humanistiska fredsivrare till att idag ses som ett extremateistiskt feminismens Saudi Arabien. Självrättfärdigande kör vi blint på utan eftertanke.

  Det räcker nu.

Det hade vart bra med verklig jämlikhet utan feminism.

En jämlikhet OAVSETT kön, ras, ålder, sexuell läggning istället för: 

På grund av vissa kön, raser, åldrar, sexuella läggningar skapad genom social ingenjörskonst.

En jämlikhet för lika möjligheter som respekterar fria val, kärnfamiljen, mänskliga rättigheter, män och kvinnors olikheter, istället för att försöka forcera jämställda resultat genom tvång, kvotering, exkludering, vetenskapsförnekelse, social ingenjörskonst och feminism.

  • Oj det var mycket på en gång, kan nog inte svara på allt. Men menar du att det är feministerna som pucklar på männen ? Själv tror jag att det hänger ihop med en sjuk mansroll att män åker på stryk ( i alla fall utanför hemmet, glöm inte att det förekommer kvinnomisshandel ), som är lika sjuk som kvinnorollen. Vad jåmställdhet handlar om, är bland annat att skaka av sig sjuka ideal oavsett kön.
   För övrigt dräller det av heterosexuella kärnfamiljer i det här landet, så jag tycker inte att det problemet existerar. Vissa vill kanske leva på ett annorlunda sätt, men fast du spelar att du är så vidsynt så verkar du ha svårt att acceptera deras val. Men det kanske är så att dem frihet du företräder kanske bara är frihet om du tycker likadant.
   Social ingenjörskonst är ett begrepp, som jag inte tror du är så där väldigt insatt i. Det bygger på ideer från 30-talet, om hur man skulle lyfta människor ur trångboddhet och misär som hörde till det gamla fattigsverige. Så vitt jag läst, så skapade man inga nya sexuella läggningar och hur fan skulle det gått till.

   Dessutom är inte avvikande sexuella läggningar något nytt.Kan berätta att i Antikens Grekland var inte kvinnor värda ett skit och någon feminism existerade inte. Därför ansågs kärlek mellan män som ansågs mer värda, ( alltså homosexualitet ) som något fint och var allmänt accepterat.
   Det är alltså inte alltid man får ut det resultat man vill, när man kokar ner saker i fördomsgrytan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: