• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 6 andra följare

 • Kategorier

 • Annonser

VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR.

Reinfeldt sticker fram hakan och tycker vi skall jobba till 75.

Facksmil Aftonbladet

Nu backar han lite efter kritik och säger att det behöver ju inte vara lika för alla.

Ja men Reinfeldt, att det inte är lika för alla i Alliansens Sverige visste vi redan, kan du inte komma med något nytt ?

Men han är smart teflonmannen, själv kan han som politiker gå i pension vid 50 med 1,7 mille i lön första året. Då kan han sitta under en palm i Västindien medan 74-åringarna går runt här hemma på arbetsplatserna och gnäller, behöver inte ta någon skit alls. Men vad skall Borg säga då, han som går och skryter om att han vunnit VM i finansministeri ? Är det här landet i så uselt skick att vi måste jobba tills vi dör ?  Men dom kanske har någon moderatkompis  i Saltis som riskkapetalistat ända upp i 80-årsåldern, vem vet.

Hur som helst provskjuter han lite inför den nya livsreformen som skall presenteras av Alliansen senare i vår, jag har genon mina källor i regeringskansliet fått reda på att det handlar om fler djärva grepp än att flytta upp pensionsåldern tio år.

 • Ungdomsarbetslösheten är ett problem. Vi får inte födas före 30. Då har ju dom flesta pluggat klart och kan bli lönsamma på en gång. Visserligen blir graviditeterna längre, men då hinner ju föräldrarna både pension och bostadsspara till sina barn.
 • Eftersom äldre är väldigt svårplacerbara på arbetsmarknaden, kommer alla att vara 35 till dom fyller 70. Men arbetslinjen säger också att alla har ett personligt ansvar att vårda sitt yttre, så man ser ung och fräsch ut. Gråhåriga hamnar i fas 3.

Kommer då detta att räcka för att vi skall ha råd att gå i pension vid 75 ?

Va fan !!!!!! Ska du bli så gammal ?

Vem fan tror du att du är ? Politiker eller…….

KajsaLisa

Annonser

12 svar

 1. […] har noll koll på verkligheten.  Jinge – Pension vid sjuttiofem om (M) vinner valet.  Kajsalisa – Vem fan tror du att du är?  Löntagarbloggen – Statsministern borde hellre satsa […]

 2. det där kommer Reinfeldt att få äta upp många gånger, var så säker
  kramar

 3. Statsminister Fredrik Reinfeldt vill höja pensionsåldern till 75 år och Sverige är starkt kritiskt. Så som han bedriver arbetsmarknadspolitiken finns det säkerligen ingen kvar som kan hålla i spaden för att begrava statsministern när han en dag tuppar av men det gör ju inget. Arbetsivrig som han är så fixar han säkert det där själv då han troligtvis är den enda i landet som har både jobb och kompetens att sköta en spade.

 4. Mycket bra skrivit av dig. Håller med till 100%. Kram

 5. Teflonmannen kallas visst också för TVÅLEN. Kärt barn har många namn! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: