• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 17 andra, prenumerera du med.
 • Kategorier

EUROPAS BÄSTA FOLK.

Hästsvansen har tydligen vunnit Europamästerskapet i Finansministeri. I hård konkurrens med bland annat Italien och Grekland.

Men när vi kommer till folkklassen, vilka är bäst då ?

Nu finns inte den klassen eftersom dom i Bryssel inte brukar bry sig så mycket om folk. Folk är mest till för att skära i om dom inte jobbar i Bryssel förstås. Så jag får väl utse en segrare.

Anders Borg, har du tänkt på att vi i det här landet …………….

 • Var så jävla smarta att vi röstade nej till Euron fast ni moderater tillsammans med andra försökte få oss att göra tvärt om. Det har underlättat för dig otroligt.
 • Att vi har en stark exportindustri, där många sliter hårt fast ni stod och såg på med armarna i kors när hela fordonssidan höll på att braka åt helvete. Dessutom låter elmaffian straffa basindustrin med det oligopol ni kallar avreglering.
 • Att vi är många som stretar på inom vård skola och omsorg även om dom pengar som vi gemensamt betalat för det i skatt hamnar hos riskkapitalbolag på Kaymanöarna. Men vi ger inte upp utan försöker göra allt så bra som möjligt för dom sjuka gamla och barn som behöver oss.
 • Att vi varje morgon tar oss till jobbet även om ni gjort kollektivtrafiken till en stor jävla lekstuga för privata företag och inte vill investera bort problemen så vi kommer fram. Vi hör varje vinter från er ”Igenfrusna växlar … öh …jaha …jasså.”
 • När du nu vill vara med dom stora grabbarna och pumpa in pengar i Europeiska banker så är det dom stålarna vi avstått från vår lön för att täcka helt andra behov.
 • Att svenskar är attraktiva utomlands, speciellt inom sevicenäringarna där lönerna är skitlåga. Däremot hör man knappast någon VD som talar svenska ute i Europa. Ändå fortsätter bonusfesterna för dom är så eftertraktade.

Anders Borg hur i helvete skulle du fixa det här utan oss.

KajsaLisa

8 svar

 1. Hästsvansen är en föredetta pundare och narkoman som gjort en kometkarriär. Helt fantastiskt vilken värld vi lever i…

 2. […] om partibidrag – viktigare än någonsin,  Jonas Sjöstedt – Det stora tågrånet, Kajsa Stinas blogg – Europas bästa folk, Mika’s home, Leine Johansson, Thomas Böhlmark – Sura sossar och ansvariga moderater, […]

 3. Det är bara att konstatera att Anders Borg inte skulle fixa ett dugg själv. Han behöver andra som gör jobbet åt honom…

 4. Bra talat. Jag tänker på den gamla Peps-låten:
  ”Ska de’ va så svårt att fatta
  att det e falsk matematik,
  som gör den fattige så fattig
  o den rike så förbannat rik.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: