• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 17 andra följare
  • Kategorier

KRISTDEMOKRATERNAS FAMILJEPROBLEM

Jaha, då var det dags igen, diskussionen går om kravallerna i London är klasskamp eller bara hulliganism. Nu har Londonpolisen haffat några medelklasskids som tydligen skall bevisa det sistnämnda.

En bild på en buss som inte brinner jag tog i London, men det är ju utanför Harrods och där handlar bara rika människor utan familjeproblem

Personligen tror jag det handlar om hulliganism som kommer ur en frustration på grund av att det är för lite klasskamp.

Eller förresten, klasskampen har ju tagits över av dom rika i samhället för att kunna roffa åt sig av dom andra klasserna och då blir det så här, även om bråket i sig inte leder till mer rättvisa, för det brukar inte sånt här göra.

Nu dyker Kristdemokraterna upp igen och börjar tjata om familjen, men det är inget underlig. Det gör dom alltid när debatten handlar om dom fattiga i samhället. Det här måste lösas med hjälp av familjen och KD ställer upp och löser alla familjeproblem. Om sen ungar växer upp i miljöer som leder till sånt här och deras föräldrar har fullt upp med att se till att det finns mat på bordet är av mindre betydelse.Kolla själva.

Länk.

Precis samma sak var det när barnfattigdomen debatterades, då dök familjen upp.

Länk.

Bara för att föräldrarna är utfattiga och marginaliserade så behöver dom väl inte uppfostra ungarna att vara det, uppfostra rika barn istället.

David Cameron har tydligen inte alls fått någon bra uppfostran alls. Han pratar också om familjen, men han går ett steg längre och vill slänga ut hela familjer på gatan som haft barn som deltagit i upproren, Morsan, Farsan, alla syskon, vräk dom bara. Torypolitiker brukar ju inte gilla kollektiva lösningar, men kollektiv bestraffning funkar tydligen.

Hallå KD !!!!!! Vi har en totalt empatilös Toryledare här, kan ni inte ta ett snack med hans Morsa och Farsa ?

Nej förresten, det fungerar ju inte, han är ju rik.

Men ärligt talat, efter semestern så är jag också fattig och förutom att åka till London, har jag lagt ned jobb på att köpa alla CD den här mannen gett ut. Låttiteln och texten får ju Marlyn Manson att framstå som rena Söndagsskolan. Till råga på allt är jag själv med i videon, 1,54 och 3,18 minuter in i den. Kolla själva och jämför med mitt sidhuvud. Jag kör lite mer dödssmink bara.

Fan Morsan vad har du ställt till med, vi får ta hem en KD-politiker i morgon på Söndagsfika och diskutera din dotters attitydproblem.

Vill ni läsa något trevligt om London istället, så kolla mitt förra inlägg.

Länk

Jättefina bilder och tyvärr var det inget jag lyckades sätta eld på, det regnade för mycket.

KajsaLisa

2 svar

  1. KD är ett överflödigt parti i dagens värld. Hoppas dom åker ur och tar några andra partier med sig……. fast vi måste vänta till 2014. Det ¨år då vi förbjuder taktikröstning *fniss*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: