• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 17 andra följare
  • Kategorier

KRISEN NÅR SVERIGE ( OCH INTRESSEKLUBBEN ANTECKNAR )

Vi har slagit oss för bröstet en tid nu, nej vi är inte som ni andra, i Sverige är det ordning. Inte som i London där folk går bärsärkagång, inte som i USA där Presidenten är maktlös, inte som i Grekland där …..

Så händer det hos oss också, från och med igår har vi också kris. Vi skall inte tro att vi som är ett litet land i utkanten av globaliseringen kan undvika detta.

Först ut att berätta var Expressen igår.


Sedan igår befinner sig Måns Zelmerlöw i kris.

Regeringen har kallat till extramöte och ser allvarligt på krisen, Reinfeldt påpekar precis som i TV i går att man kan inte göra som grekerna, alltså bara snacka, utan handla även om det i det korta perspektivet krävs tuffa åtgärder.

Dom har ju krisen, när Anders Lundin tog över Allsången efter Lasse Berghagen i minne och vill undvika att Måns kris fördjupas. Eftersom Sverige är ett litet land och beroende av sina programledare skulle Måns kris på sikt kunna hota det svenska fredagsmyset framför TVn. Detta vill man till varje pris undvika. Därför har man begärt hjälp från EU.

Tyvärr har det uppstått en spricka i unionen om hur man skall hantera Måns Zelmerlövs kris. Dom sydliga länderna med Frankrike i spetsen som är hopplösa romantiker, tycker att han och Marie Serneholt skall träffas i skymningen på någon mysig uteservering, se varandra i ögonen över ett glas vin och bli nykära igen. Norr, med Tyskland däremot är mer pragmatiska.

Du är ju en svärmorsdröm för fan, det finns nätdejting.

Anders Borg kommer i nästa vecka att träffa dom andra finansministrarna  ihop med ECB. Ifall inte Måns får jobb som allsångsledare på Skansen nästa sommar och får sänkt kreditvärdighet vill man snabbt kunna sätta in stödlån.

För att allmänheten skall kunna hållas uppdaterad om krisens utveckling, kommer Måns att ta sin timeout vid den lilla dammen utanför Expressenredaktionens fönster, där han kommer att sitta i lugn och ro och mata ankor.

KajsaLisa

6 svar

  1. Grekland..? London..? Du menar alltså att det finns en värld utanför Skansen? Fantastiskt! Måste genast lära mig mer.

  2. Säger bara stackars Måns Zelmerlöw, hur ska han klara ut detta.

  3. Hahaha. Om du stöter på honom så kan du tipsa om mig – jag vore en perfekt kandidat för passande-flickvän-för-Måns! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: