• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 5 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

KAJSALISA RESER HEM

Sådär, då har jag varit utomlands en vecka, många nya intryck och ett sprängfyllt minneskort i kameran, gör ett stopp över helgen i Malmö och träffar min kusin  Eva igen. Satt mig till rätta i flygfåtöljen, nu åker TVskärmarna ned ur taket, suck det är väl dags för säkerhetsgenomgång som vanligt.

Ha ha, trodde ni ja, om ni tittar ut genom fönstret så har vi monterat en reservvinge som står rätt upp längst ut på den vanliga vingen, ifall någon av vingarna skulle ramla av. Så vi skiter i det och kör bara lite praktiska rutiner istället.

Om ni har små fötter föreslår vi  att ni placerar dom under stolen framför er och inte i bagagehyllan som är avsedd för större. Det är ett helvete att hänga upp och ned i två timmar. Eftersom vi flyger genom luften, så har vi placerat vårt vanliga ointressanta magasin för globetrotterwannabies i stolsryggen framför er. Det innehåller platser du aldrig kommer att besöka, intervju med en kändis som du är totalt ointresserad av och reklam för en massa skit du absolut inte behöver.

I händelse av turbulens så lyft upp magasinet ur nätet, fäll ut magasinet vid mittuppslaget placera det över knät. Papperskoppen med kaffe kommer sen automatiskt att ramla ned från det rangliga plastbordet i knät på er och ni slipper bränna er. Har ni barn med er så placera ert eget magasin först och hjälp sedan barnet, eftersom Coca Cola inte bränns och går bort med förtvätt i maskin.

Planet har totalt sex utgångar, tre på varje sida. Längst bak i kabinen vid vingarna och längst fram. Vi föreslår att ni lämnar planet genom den främre, som ni kom in genom. Den är kopplad till en gate, lämnar man via bakre så gör det jätteont när man slår i asfalten eftersom rutschbanan bara fälls ut i nödsituation, dessutom är vingarna skithala. Dörrarna skall vara stängda under start och landning och vi föreslår att ni har dom stängda under hela färden. Rökdedektorer år placerade på vingarna så det är ingen ide att gå ut där och smygröka.

Har ni mot all förmodan lyckats druckit er aspackade på den dyra sprit och öl som vi säljer, går det att krypa ut efter golvet, följ dom självlysande markeringarna.

Kaptenen med besättning önskar er en trevlig och behaglig resa och vi lovar att vara sådär professionellt trevliga mot er, även om vi tycker ni ser ut som giriga charternördar som flyger budget hela bunten.  Hoppas ni inte blir så pinsamma att ni applåderar när vi landar.

På Måndag är det jobb igen som vanligt och naturligtvis dags att starta upp bloggen.

KajsaLisa

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: