• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 17 andra, prenumerera du med.
  • Kategorier

KAJSALISAS MISSION IMPOSSIBLE DEL 3

En alldeles för lång sexnovell.

Resume: Jag befinner mig i Malmö, tillsammans med min kusin Eva boende hemma hos hennes morsa. Tillsammans har vi Första Maj försökt avskaffa kapitalismen. Allt gick enligt planerna tills ett oväder jagade hem oss dyngsura till Evas morsa igen. Hon hönsmammade oss med choklad, vi duschade, satte  på oss torra kläder och mejkade oss. Vi skulle ut igen och göra Malmö osäkert. Efter att vi lyssnat på hennes förmaningar, klätt oss vattentätt och dessutom blivit påtvingade gummistövlar så blir vi utsläppta igen. På Harrys träffade vi två mysiga killar Uffe och Ingmar. Jag ger Eva en lektion i hur man åker gratis taxi och vi är på väg till Ingmars lägenhet.

Lägger in en länk till del 2

Taxin körde oss ut från centrum, den hade krånglat sig in och hämtat oss  utanför Harrys, sen körde den Södergatan ned över Stora torget, jag fick en bild på fontänen innan den svängde vänster och ut över kanalen.

Ingmar som tydligen skulle betala och även hålla med te i sin lägenhet, satt bredvid chauffören. Bakom honom satt Eva framåtlutad med sin arm, om hans hals. Hans fingertoppar lekte över hennes hand och hon böjde fram huvudet med jämna mellanrum och kysste honom på kinden.

Eva hade gott om plats i baksätet eftersom jag och Uffe satt tätt tryckta mot bakdörren bakom Taxichauffören. Jag drog fingrarna genom hans fuktiga hår och mina läppar vandrade från hans öra som just fått höra några smickrande ord, innan dom följde kinden med mot hans mun. Vi kysstes djupare nu, våra tungor hittade längre och längre in. Han var försiktig, behandlade mig med respekt. På något sätt lyckades han med fast hand behandla mig som jag var gjord av glas. Jag kände mig trygg i hans armar, riktigt njöt av myset och det triggade mig att ta initiativet att driva på det hela, fast vi inte var ensamma.

Jag tog hans hand i min, förde den innanför rocken och gömde den mellan mina ben. Sen förde jag den upp och ner mot insidan av låret för att visa vad jag ville. Jag njöt av att känna hur hans kropp nära mig ryckte till av överraskningen och slappnade av samtidigt som handen försiktigt följde mitt lår upp och ned.

Det var helt tyst i Taxin, det enda som hördes var torkarnas slag mot vindrutan och ljudet från däcken som rullade genom vattenmassorna. Jag försökte hålla tillbaka min flämtande andning, men hans smekningar och smygandet med hur vi utforskade varandra gjorde mig ännu mer upphetsad. Samtidigt hade jag dåligt samvete, inte bara för att han trodde att jag var lika gammal som honom, alltså åtta år yngre utan även för att vi lyckats snyltat till oss en taxiresa.


Vi följde kanalen en bit, svängde vänster upp på en större genomfartsgata ut genom innerstaden, på höger sida kunde jag genom mörkret och vattnet  som rann nedför sidorutan skymta en park. Jag hade absolut inte en aning om var vi var, men jag brydde mig inte heller. Med mina händer som krypit upp innanför ryggen på Uffes skinnjacka och hans hand som flyttat sig till insidan på mitt andra lår, kunde jag gärna fortsätta över bron till Köpenhamn. Jag befann mig just i världens mysigaste taxi med världens mysigaste kille och hade hur mysigt som helst. Men sen svängde taxin till höger i en rondell, sen meddetsamma till väster förbi en Shellmack svängde in till höger och stannade.

En skylt med texten Malmöhus Brf 24 Fosiedal och en bom över vägstumpen upp till en grupp hus syntes i dom två bågar som vindrutetorkarna skapade.

”Tyvärr får ni springa upp dit i regnet” sa taxichauffören. Bommen är i vägen.

”Ni är klädda för att kunna springa, jag och Eva är klädda för att vara ute, så spring före ni och håll upp porten så kommer vi efter” sa jag till Uffe.

”Jag som tänkte krama dig hela vägen” svarade han.

”Du blev ju lika blöt i håret som jag  är nu, när vi gick ut till taxin utanför Harrys, förkyl er inte nu när vi skall ha trevligt”

”Du blev väl inte blöt i håret, du hade ju huvan uppe på rocken” svarade han förvånad och drog fingrarna genom mitt hår för säkerhets skull.

”Jag har kanske hår på fler ställen” viskade jag fnittrande i hans öra, stolt över min sexiga fyllretorik. ”Din hand som smekte låret blötte ned det ordentligt. Men det är okej jag njöt, det var därför det blev blött. Spring nu så kommer vi efter.”


Ingmar betalade, killarna drog igen jackorna och försvann upp mellan husen som hade portarna på innergården. Vi drog upp huvorna  och klafsade efter i våra gummistövlar.

”Vad ville du” frågade Eva ”du hade väl en anledning till att dom skulle springa före.”

”Förutom att jag ärvt din och min morsas hönsmammeattityd så ville jag bara kolla med dig att allt är ok, känner på mig att det kommer att hända saker uppe i lägenheten.”

”Herregud det är okej, absolut”

”Jag har kodisar i handväskan om du behöver låna”

”Kör piller, men tack i alla fall”

Killarna stod förväntansfullt och höll upp porten och vi smet in. Lägenheten låg på bottenvåningen, Ingmar låste upp dörren till sin tvåa och vi gick in i hallen.

”Sätter du på te” frågade Uffe.

Ingmar gick fram till kylen, öppnade den och såg uppgiven ut. ”Tomt” muttrade han.

”Seven Eleven nere på Shell” suckade  Uffe medan han tittade ut på regnet som rann efter fönstret.

”Jag kan springa ned dit så slipper ni blöta ned er igen.” föreslog  jag. ”Har ju inte tagit av rocken än.”

”Jag hänger på sa Eva.”

”Okej snällt av er,” Ingmar tog fram plånboken.

Jag tittade på honom och sa, ”det behövs inte, lite smågrus har vi. Dra igen regnkappan och upp med huvan Eva så springer vi ned.”

Hon tittade på mig och skrattade, ”du börjar låta som min morsa, du har ärvt hennes hönsmammeattityd.”

Killarna såg lite misstänksamt på oss som vi tänkte smita. För säkerhets skull la jag armarna om Uffe och sa. ”Jag har åkt taxi med dig till middle of nowhere, varför tror du jag gjorde det, bara för att mysa med dig i natt. Nu vill jag ha en varm torr kille att krama när jag kommer tillbaka. sätt på tevatten, för vatten har du väl i alla fall.”

Ingmar nickade och skrattade.

Eva och jag lämnade dom och gick ut i regnet igen.

”Vi skyndar oss på” sa hon,” jag längtar upp dit igen, men varför gjorde du så här ?”

”Jag har dåligt samvete” svarade jag, ”när jag körde den här hemma så var det en brackig kille som bara skröt över sitt flashiga mäklarjobb och sin dyra lägenhet i Hammarby sjöstad. Jag hämtade bara ut regnrocken i garderoben spände ögonen i honom och sa, eftersom du bor så centralt så går vi väl hem till dig då. Han ringde taxi på en gång. Det här är något annat, jättemysiga vanliga hyggliga killar, sådana driver jag inte med.”

”Men varför följde du med honom hem?”

”Undrar jag också, han var lika ego i sängen.”

Efter att vi dragit ned huvorna så vi syntes, slapp vi nattluckan och blev insläppta på macken. Jag rafsade ihop en enliterscola, fyra färska munkar en liter mjölk, tepåsar, fyra crossianter och en burk marmelad, sen fick jag se det.

Blockljus !!!!!!!!

”Titta, dom har blockljus på macken det köper jag.”

Eva tittade underligt på mig,” trodde inte det var din stil.”

”Det är det inte heller, men nu skall jag mysa med Uffe.”

Killen i kassan tittade underligt på oss när vi lade fram allt och jag blötte ned disken med vattnet som rann efter regnrocken.

”Går ni ut i det här vädret ett på natten för att köpa det här ?”

”Vi har raggat upp två killar och skall mysa” svarade jag, ”dom sitter och väntar i en lägenhet på andra sidan gatan. Vi måste tanka upp dom med lite snabba kolhydrater så dom orkar med oss.”

Han skrattade åt oss och nickade, vi tog med oss allt i en kasse och gick ut igen.

”Är det här nödvändigt” frågade Eva

”Jag älskar att göra ett litet break” svarade jag. ”Sen triggar jag mig otroligt innan vi sätter igång igen, jag drar ut på den där känslan och när vi kommer ihop igen är jag helt galen. Undrar vad killen i macken tänkte. Tur att det regnar som fan.”

”Varför då.”

”Rocken stänger in fisklukten, han klibbade ned mig ordentligt, med sina händer i taxin. Ända var dom bara utanpå.”

Vänta bara, yipeee !!!!!!!!!!!!

”Ha ha, du är ju helknäpp Kajsa och saknar alla hämningar. Love it.”

Korsade gatan igen och gick upp till lägenheten.

Vi kom in i lägenheten och hängde av oss vattnet så det blev två pölar på golvet. Slängde en snabb blick i hallspegeln, sminket hade klarat promenaden, en blöt hårslinga i pannan bara. Eva i sitt ljusa halvlånga hår såg också fräsch ut. Vi gick in i vardagsrummet där tekopparna stod framdukade.

Vi slog oss ned i tresitssoffan och jag ställde kassen på bordet. ”Visa kredit fixade det här” sa jag och försökte låta trovärdig ”Nu dricker vi te, tänder ljusen och myser.”

Stämningen var så där tryckande. Upphetsningen låg som en tjock filt över vardagsrummet. Killarna studerade oss som satt mitt emot genom den fladdrande lågan från blockljusen. Eva i sitt tighta röda fodral som slutade strax över knäna och slitna jeansjacka. Jag i kritstreksrandig blå kavaj, en svart topp  ett par åtsittande blåjeans med lite slithål här och var och mitt röda hår utslaget över axlarna. Vi kände oss som två godsaker som killarna just nu åt upp med sina ögon. Jag studerade hans händer när dom rörde runt i tekoppen. Dom där mjuka unga händerna som försiktigt smekt mig mellan benen. Snart skulle dom få känna på mina bara ben ……….

Kajsa

Kajsa !!!!!!!!!!!

Jag hoppade till och försvann ur mina fantasier, det var Eva som ropade. ”Kajsa var med nu skrattade hon Ingmar frågade dig vad du tycker om Malmö, nu när du fått se lite förorter också.”

”Älskar Malmö,” svarade jag ”dom har så fina namn på förorterna. Rosengård låter ju egentligen väldigt romantiskt. Sen har vi ju Husie och Fosie, låter så sött på något vis. Men det beror nog på att det bor så söta killar i dom.”

Efter dom orden så kunde spänningens tjocka filt inte bli tjockare, nu var det alldeles tyst och avvaktande i lägenheten. Jag förstod att på något sätt var det jag som dominerade. Dom andra tre väntade liksom på mitt nästa drag. Själv höll jag på att sprängas innefrån av upphetsning. Måste göra något nu, fem minuter till och jag skulle äta upp godsaken mitt emot och då fick jag ju inte leka med hans mjuka händer.

Jag tittade Uffe i ögonen och föreslog att vi skulle dela på den sista crossianten. Han nickade oförstående mot mig, medan jag bredde jordgubbsmarmelad på den. Sen tog jag den i munnen, reste mig, gick över till honom och gled ned i hans knå. Våra läppar möttes när jag förde in crossianten i munnen på honom, jag fick en underbar jordgubbskyss tillbaka. Efter att han svalt så fortsatte våra tungor att bekanta sig. Jag såg i ögonvrån hur Eva tog Ingmar i handen och försvann in i sovrummet.

Jag och Uffe var ensamma med regnet smattrande mot rutan och det flämtande blockljuset.

”Där försvann sängen,” sa Uffe.

”Man kan ha roligare i en fåtölj om man använder fantasin” svarade jag.

Den senaste halvtimmen hade jag suttit i soffan och fantiserat om allt han och jag kunde göra i en fåtölj samt lite till. 🙂 Nu var det så att Uffe verkade lite blyg och försiktig av sig, jag måste alltså hetsa honom till vansinne, för att inte skrämma honom med alla griller jag hade i huvudet nu.

Började med att knäppa upp hans skjorta och lät mina fingertoppar vandra över hans bröstkorg, gjorde små cirkelrörelser runt hans bröstvårtor, nu började han bli uppvärmd. Hans skjorta åkte av, sen hjälpte han mig med kavajen  toppen och min bh,  Jag började känna något hårt som tryckte mot mina skinkor. Allt gick åt rätt håll, ta det lite lugnt med honom bara så skulle han uppfylla mina sexuella fantasier. Våra varma överkroppar trycktes hårdare mot varandra och våra tungor möttes igen, min fortsatte ut ur hans mun, några myspussar på kinden, sen åkte den in i hans öra.

”Jag har saknad dina mjuka fina händer där nere sen Taxin” viskade jag.

Sen tog jag försiktigt hans ena hand och förde in den mellan mina lår samtidigt som min egen åkte ned mellan hans. Vi bearbetade tillsammans våra jeans, tills jag inte stod ut längre, jag måste få känna hans händer mot min nakna hud nu. Våra byxor åkte av, mina trosor var plaskvåta under och hans kalsonger stod rätt ut, allt gick åt det hållet jag ville. Nu satt jag helt naken i hans knä, våra tungor arbetade hårt ihop när våra vidöppna munnar möttes och våra händer utforskade mer av oss där nere.

Jag släppte greppet och min mun började vandra nedåt, mina ben gled ned på golvet och min tunga smakade av hans bröstvårtor. Sen fortsatte den ner och kittlade hans navel, vidare ned över hans buske som jag fick att fladdra lite med min flämtande andning. Kände hur hela hans kropp rös, jag stod på knä framför honom, min tunga rörde sig nedifrån, mellan kulorna, upp på undersidan och kittlade toppen. Samtidigt pressade jag in händerna under han skinkor, som jag masserade. Han började flämta, hans mjuka händer rufsade runt i mitt hår, jag var själv så upphetsad nu att det räckte för att jag skulle njuta fullt ut. Nu var han på väg, det kände jag, måste på något sätt spara på mitt godis, vi var inte färdiga än.

Vi avbröts av det rytmiska ljudet från sovrummet av en sänggavel som slog mot väggen. Båda fnittrade vi till. jag la mig över honom igen och viskade, ”vilka amatörer, dom har ju ingen fåtölj. Vill du testa något nytt, dom inte fixar.

”Jag vill testa allt med dig, fan, det är så himla skönt,” svarade han.

”Sitt bara lungt och stilla i fåtöljen får du se”

Äntligen skulle jag få leva ut mina fantasier, jag gränslade honom, lyfte benen rätt upp, så mina kväveck hängde över fåtöljens rygg. sen lutade jag mig bakåt, måltiden mellan mina ben låg perfekt serverad för hans tunga.

Han förstod vad jag ville, något mjukt och fuktigt började röra sig in i mitt underliv, jag tog hans händer och förde ned dom mot mina bröst. Jag låg nu upp och ner, perfekt han kom åt mig överallt. Känslan av att få bägge brösten masserade medan tungan for runt mellan benen var underbar, jag låg utlämnad för hela han kärlek och sexuella upphetsning, medan jag studerade det flämtande blockljuset upp och ned.

”Gud, fortsätt, fortsätt” kved jag medan han tunga jobbade, ”längre upp mot busken, spänn den lite dra den sakta mot kanten upp och ned, där precis där rotera lite herregud.”

Lågan försvann, det svartnade nästan för ögonen, nu var jag någon annanstans i universum, njutningsgalaxen kanske. Hans tunga gick djupare in och utforskade mig, jag klämde in mina händer och började massera hans skinkor igen, till och med hans flämtande andning blev till en orkan som träffade mina erogena zoner. Jag fokuserade, kunde till och med känna hans darrande läppar mot mitt underliv. Hängde en lång stund upp och ner och bara njöt, tills jag blev tung i huvudet. Jag ville ge något tillbaka, visa min tacksamhet, Uffe hade lyckats göra något med mig som mina fantasier inte kom i närheten av.

Jag särade på benen och hävde mig upp, fick ned allt hår i ansiktet, men brydde mig inte, började kyssa honom hänsynslöst, vi fick bägge mitt hår i munnen tog handen och drog bort det, vi var tätt hoppressade som vi ville in i varandra och bli till ett. Tungorna jobbade med pressande läppar, vi nafsade bägge i dom, kände blodsmak men ingen smärta.

Gjorde mig fri från honom, antingen fortsatte vi till det kom lösa skott och då missade jag ju finalen, han var redo, nu skulle han in i mig. Kände med handen bakom blockljuset, ja den låg där, öppnade försiktigt förpackningen med tänderna, la den  mellan läpparna. Inte för hårt nu. jag hade ett skarpladdat vapen i min mun.

”Oj ….. Kajsa …… herregud …. måste fråga, använder du ….skydd ….”  stönade han.

”Nej, men du gör och jag trädde just på det med munnen” flämtade jag tillbaka.

Den satt på plats lika bra som min replik, skickade in ett par soffkuddar under hans skinkor och gränslade honom igen, den var stenhård fortfarande, med darrande händer förde jag in den. Mina ben hängde ut över armstöden, jag kunde fritt få den att träffa var som helst där inne, började röra mig sakta fram och tillbaka dom mjuka händerna tog tag i mina skinkor igen, jag spände emot medan jag blev stenhårt masserad. Tryckte honom mot mig, takten ökade.

Jag kommer jag kommer snyftade jag .

Sen small det till, laddningen exploderade i mig, det gjorde ont, så där skönt ont, ilade ut i hela kroppen. Hela jag brann, tappade andan, tappade tid och rum, En sekund eller en evighet, vet inte.

Kom tillbaka till verkligheten igen, satt över honom med mina armar runt hans hals och mina tårar rann nedför hans kind. Jag hade lyckats, den blyga försiktiga killen från Harrys som jag lurat att betala Taxin, hade förvandlats till en orgasmmaskin och förvandlingen hade skett precis i den takt jag ville. Våra hjärtan boxades fortfarande genom mina bröst, men hastigheten gick ned. Något hårt i mig som ömmade förvandlades till något mjukt som gärna fick vara där inne en stund till. Det gav mig ingen upphetsning längre, men en känsla av mjukhet och värme.

”Känns det bra” viskade han i mitt öra.

”Herregud, vad fan tror du” grät jag tillbaka och kysste honom så han förstod att jag menade allvar. Jag gjorde ingen avstigning och han fick stanna i mig en stund medan vi kramades.

Solen var uppe, men luften var kylig som tur var är inte Malmö större än att vi kunde gå hem till Evas morsa. Det hade blivit ett hastigt avsked, dom skulle till jobbet och vi ville inte vara till besvär fast vi blev erbjudna att låna duschen.

”Du Eva” sa jag,” jag slängde trosorna i soppåsen, tror du vi kan ta bussen.”

”Aldrig svarade hon, det är rusningstrafik nu,vi kan ju inte ta av rockarna för vi  bakfyllefryser, skall vi gå på bussen så här i gummistövlar och jag luktar horhus så det räcker. Jag vill kunna visa mig i den här stan igen. Det är bara ett par kilometer till.

”Tog du mobilnummret” frågade jag nyfiket. Hon rodnade och jag märkte att hon fick tillbaka värmen.

”Ja, vi skall träffas igen, jag gillade verkligen Ingmar. Du då? Jag tror att Uffe är kär i dig långt upp över öronen, det lät så på Ingmar i alla fall.”

”Nej, jag skrattade och ruskade på huvudet. Berätta sanningen för dom, så kommer han över det. Ingmar är 21 och Uffe är 20. Det skiljer tre år mellan dig och Ingmar, men sju år mellan Uffe och mig. Han kommer att få en chock stackarn. Men vem vet, blir ni ihop och jag tittar ned igen så ……”

Nej, jag vill inte binda mig, om fem år kanske jag släpar ungar till dagis, det finns ju ett slut på det här livet.

Men så länge jag kan förföra unga killar, så tänker jag fortsätta vara en dirty women.

KajsaLisa

Annons

2 svar

  1. Unga killar is teh shit 😀 Det här var nog din bästa sexnovell hittills! Men alltså, Ingmar och Uffe? Man får lite intrycket av att de är i 50-60-årsåldern :S

    • Shit, nu blev ju jag lammkött istället. Jag får sluta med att blunda och sätta fingret i almanackan när jag skriver sexnoveller. Fast det kunde ju blivit värre, Gudmund och Fritiof till exempel. 🙂 ( Din andra kommentar väntar jag naturligtvis med att lägga ut ).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: