• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 15 andra följare

 • Kategorier

LÅT DOM ÄTA KAKOR DEL 2

Tänkte inte göra någon uppföljare på inlägget jag skrev igår natt, men det har hänt en sak.

Länk till gårdagens inlägg

Tyvärr visste jag inte hur rätt jag hade.

Jag avslutade gårdagens inlägg om barnfattigdomen med att påpeka att länder med stora orättvisor, får in rätt otrevliga organisationer som genom välgörenhet försöker rekrytera medlemmar. Hamas som är terroriststämplade driver skolor och idrottsföreningar på Västbanken, Nynazisterna i Tyskland har sagt att fattiga gamla och sjuka är deras nya målgrupper. I USA driver den Kristna yttersta tokhögern välgörenhetsprojekt och den svarta organisationen Nation of Islam som har rasistiska och antisemitiska inslag likaså.

Hamas arbete hjälper naturligtvis dom på den av Israel ockuperade västbanken och det fungerar på samma sätt med dom andra, men naturligtvis finns det en baktanke som knappast Rädda Barnen eller Statsmissionen har.

I FÖRMIDDAGS SATTE JAG KAFFET I HALSEN , DET FÖREKOMMER ÄVEN HÄR HOS OSS.

Gå in på den här länken och kolla själva.

Länken går till Bloggportalen, att jag inte länkar direkt beror på att jag inte vill sprida den här skiten för mycket och att jag vill inte att bloggaren får kalla fötter och tar bort det.  Det är alltså lista på bloggar som länkat en nyhet, gå ner ett par bloggar under min så ligger det en  som vill hjälpa tio barn att få åka på sommarläger för 200 kronor styck.

Men det finns en hake

Lägret anordnas av det nazistiska partiet Svenskarnas parti !!!!!!!!!!!

Observera att jag skriver nazistiskt och inte främlingsfientligt. Hemsidan som bloggaren länkat till har förutom det vanliga genetiska tjafset även reklam för ett bokförlag där man kan köpa boken ”Dog verkligen sex miljoner” ( judar ) och idolaffischer på den gamla tyska ärkenazisten Rudolf Hess.

Bloggaren som påstår sig vilja hjälpa fattiga barn är alltså ute efter att bygga upp ett svenskt HitlerJugend.

Det är precis så här mörka krafter kan skapa rasism och annan skit, man ger sig på utsatta grupper och räknar med att man biter inte den hand som föder en. Allvarligt talat så kanske vi bör ifrågasätta, hur stora orättvisor vår demokrati tål. Dom barn som får åka på det här och involveras i verksamheten, kommer knappast att vara mottagliga för våra argument om människors lika värde.

Och varför skulle dom lyssna på oss, vi har ju redan svikit dom en gång. Dessutom har dom hittat en gemenskap där man bryr sig.

Så föds ideer som borde varit utrotade för länge sedan genom orättvisorna.

Sverige 2011, barn som varken får mat eller kläder och åker på sommarläger i Skåne med HitlerJugend.

Kan vi komma längre bort från folkhemmet ?

KajsaLisa

13 svar

 1. Kom igen?! Bloggaren vill ge fattiga barn möjligheten till att åka på sommarläger där det anordnas en massa roliga aktiviteter (kanotpaddling och utflykt till en djurpark tex) och han är beredd att betala detta ur egen ficka. Han är inte någon rik knös utan en vanlig arbetare som är beredd att prioritera fattiga svenskar, en grupp som ingen annan verkar prioritera. Det är inte heller tal om någon form av indoktrineringsläger med uniformer och tredje-riket-fetischism som du verkar tro. Det kan verka svårt att tro för en del människor, men nationalister skiljer sig inte från mängden i de flesta frågor, vi är inte barnätande och eldsprutande monster bara för att vi drivs av en vilja att göra gott för vårt folk.

  Är det inte snarare ett återinförande av ett folkhem när folket börjar ta hänsyn och ansvar för varandra?

  (Du behöver inte vara orolig för att han skulle ta bort sin blogg bara för att du uppmärksammar den, han är ju en öppen nationalist och skäms inte för att han älskar sitt folk. )

 2. Hoppas det är ok att jag länkar till Dig i ett inlägg som jag skrivet om detta…

 3. Nej det är ett läger för etniska svenskar och våra grannfolk. Känner man att man inte klarar sig utan konstanta kontakter med invandrare och deras barn finns det allt fler invandrarghetton som man lätt kan ta sig till. (Inte för att jag tror att ni mångkulturförespråkare faktiskt bor eller verkar i dessa områden… eller ens skulle vilja sätta er fot där) Men för de svenskar som vill umgås med sitt eget folk och känna folkgemenskapen och banden vi delar är sommarlägret nog mer passande.

  Visst är det bra om det sprids mer info om det- sprid gärna det vidare.

  • Själv arbetar jag dagligen ihop med invandrare och har inte mer problem med dom än med svenskar.

   • Det gör jag med, men jag uppskattar mer att umgås med mina folkfränder och verkar dessutom för ett etniskt homogent samhälle. Sommarlägret är som sagt ett läger för etniska svenskar och våra broderfolk där fokuset ligger på folkgemenskap. Eftersom jag personligen bor i Malmö där etniska svenskar börjar bli en minoritet finner jag det extra trevligt de få gånger om året jag kan undfly mångkulturen och umgås med mitt eget folk. Som en extra semester utan den konstanta påminnelsen om att jag snart tillhör en minoritet i mitt eget land.

   • Besökte själv Malmö för en månad sedan och såvitt jag kunde se så bestod befolkningen till största delen av infödda skåningar. Hoppas att du får en trevlig semester och ta det lite lugnt på lägret, så du inte slår dig. Hamnar du på sjukhus så dräller det av etniskt ohomogena människor där som skall vårda dig, det brukar nämligen vara sådana jobb dom får eftersom många svenskar ratar dom.

 4. En bra fråga. Är alla välkomna oavsett? I så fall så kan jag tycka att idén är bra. Förutsatt att det finns någon form av kontroll av upplägget. Men det tycker jag borde finnas oavsett vem eller vilka som står bakom arrangemanget.

  • Men så var det nog inte tyvärr.

  • Nej diana, alla är inte välkomna. Det är ett läger för etniska svenskar och våra broderfolk. Precis som när tex judiska församlingen anordnar sina interna aktiviteter, eller när somaliska föreningen gör det, så kommer även den här tillställningen att vara etniskt homogen. Fast med en större mängd ljushyade och ljushåriga individer då. 😉

 5. Tänkte uppdatera er med att officiell information om lägret är släppt nu: http://www.svenskarnasparti.se/2011/06/12/nordisk-vision-2011/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: