• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

KAJSALISAS NYHETER

En bild från tagen från Djurgårdsbron under min promenad i Lördags.

Visst har det varit en fin helg, Lördagen hade strålande solsken och jag tog en promenad i stan med kameran, återkommer med ett inlägg senare om det.

Jag förstår att många läsare inte hängt med så mycket på nyheterna i helgen.  Men lugn, jag har kollat vad som hänt i världen åt er.

Inrikes: I helgen var det Schlagerfestilvalsfinal. Erik Saade vann, men är chockad för han inte får sjunga i ett terrarium som sprängs i Dysseldorf. Linda Bengtzing är arg på svenska folket för dom inte röstade på henne. Svenska folket är inte arga utan rasande för telefonomröstningen inte fungerade: Brolle är arg för han kom sist, men hade snyggast kläder medan Linda Bengtzings var fulast enligt Aftonbladet. Själv är jag arg för det inte fungerade när jag försökte rösta på Nicke Borg och alla är arga på Christer Björkman, som borde avgå för tionde året i rad. Sen söp man till och pussades som vanligt.

Det var helgens nyhe……….

Visst ja, glömde en sak.

Utrikes: I Japan har det varit jordbävning och reaktorhaveri. Däremot har det inte  kommit in några rapporter än, om att någon japansk schlagerstjärna blivit kränkt. Fast det kan bero på att det är svårt att få fram nyheter från området just nu.

Sammanfattning: Världen har den här helgen varit orättvis som vanligt. Vissa har drabbats av en Tsunami andra av en storm i ett vattenglas.

Vi här uppe har det nog rätt bra i alla fall.

KajsaLisa

2 svar

 1. Världens största händelse i Sverige fick stå tillbaka för nyheter från Japan. Det hövdes en gigantisk katastrof för att slå ut Melodifestivalen….
  Lägg ner festivalen så kanske vi slipper andra katastrofer……

  • Ärligt talat så bryr jag mig inte så mycket om schlagerfestivalen, även om den är en katastrof i sig. Vad jag reagerar över är när media blåser upp den här pseudonyheten till dom proportioner den får precis som den här underhållningen vore på blodigt allvar. Vore jag artist skulle jag skämmas över hur tidningarna skriver om hur jag reagerar. När det gäller Japan så var jag ju själv med om Tsunamin, som på Sri Lanka inte kom i närheten av den katastrof som det här inneburit. I alla fall inte på västkusten där jag befann mig. Östkusten drabbades tydligen av sådana här jättevågor som plöjde kilometer in i landet. Det otäcka som är svårt att förstå är att allt är raserat absolut inget fungerar och att dom som skall in och undsätta måste ha i princip ett mobilt samhälle med sig. Samtidigt tickar klockan för dom överlevande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: