• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 5 andra följare

  • Kategorier

  • Annonser

KAJSALISAS ÄVENTYR

Det här inlägget är ett kapitel ur boken jag håller på med. Lägger ut det på skoj, eftersom det kan läsas även som en novell.

Kapitel 7

Jag, Linda, Stafettpinnen och Framtidskaninen.

 

Linda lade armen om mig, drog mig intill sig och min näsa landade i hennes kraftiga långa ljusa  hår. Det var Fredagskväll, vi hade ätit. Nu satt vi bägge i soffan hemma hos mig, med varsitt glas vin och tittade på några flämtande värmeljus.

Det hade gått några veckor sen den  där eftermiddagen, när dramatiken utspelade sig i mitt vardagsrum. Allt hade liksom landat och lugnat ner sig lite och vi hade gått in  i våra nya liv. För Linda innebar det att hon hade ungarna varannan vecka och då brukade jag ha Lufsen. Jag arbetade var fjärde helg, så varannan helg umgicks vi. Vi befann oss bägge just nu på en:
”Killar är som offentliga toaletter antingen upptagna eller fulla av skit nivå”
Men missförstå inte inledningen, det fanns inget sexuellt i det..

Någonting hade hänt med vår relation, jag har känt Linda sen dagis och vår vänskap har ända sen dess varit situationsanpassad. Först Barbie, sen hästar och scouter, en rätt vild tonårsperiod, med fyllor, killar och tyvärr lite tyngre grejor också. Linda var alltid tjejen som tog plats och visste vad hon ville. Killarna hängde som klasar runt henne, hennes långa blonda hår och stora byst drog uppmärksamhet till sig. Jag hamnade alltid i skymundan, men jag var inget påhäng. Även om jag var lite avis ibland, så var det alltid vi tillsammans som gällde.  Jag fick ofta ihop med dom där blyga försynta killarna och vi hade en kul tonårstid ihop.

För några år sedan hände det, hon träffade Uffe, plötsligt hade hon två ungar också. Hon förändrades, partytjejen tog ansvar. Men utåt sett när det gällde hennes attityd och klädstil så förändrades hon inte ett dugg. Hon har i alla fall lyckats jättebra med Amanda som fyllde sex år nu och Anders som var två.
När man läser det här så låter det nästan som jag varit missnöjd med mitt eget liv, men så var det inte. Det som hände var att när Linda stadgade sig, så fick jag vissa illusioner om att den rätte skulle dyka upp. Vi skulle få barn, Volvo, villa och leva ett liv som påminde om någon sådan där  mammablaska, där kändisar frossar sin utåt sett perfekta familjeporr. Ungar med dom senaste kläderna, sommarhus på västkusten och den perfekta lite svala inredningen. Med skira ljusa gardiner  som saknar varje tillstymmelse till fläckar från några femåriga jordgubbshänder.

Visst var det en illusion, men jag svalde den, sen dök Nils upp och blev svald han med. Nu var både jag och Linda åtskilliga illusioner fattigare, men vår vänskap hade på något sett fördjupats.
Det kändes det som vi var fjortisar på nytt, ni vet en sådan där förutsättningslös vänskap som skapar trygghet tillsammans med bästisen i en helt oförstående hård värld. Vi var nog fortfarande rätt sköra, fast vi bägge kände att det gick åt rätt håll. Själv trivdes jag bra med vår nya vänskap och hade nu full tillgång till Lindas mjukare sidor. Något som jag antagligen bara delade med Amanda och Anders, hennes barn. När hon drog mig till sig kände jag på en gång att hon ville säga något i förtroende.

”Du” sade hon, ”jag måste berätta en sak för dig, lova att inte skratta”
”Jag lovar har det hänt något”
”Nej, det är så här förstår du, att jag vill skaffa en vän”
Jag tittade oförstående på henne, här sitter ens bästa kompis och håller om en, vi har jättemysigt och hon behöver en vän.
”Du får nog utveckla det här lite, jag förstår ingenting”.
Hon suckade djupt precis som hennes gåtfulla diskussion var helt självklar.
”Du lovade att inte skratta” påminde hon, ”det här är jättesvårt att prata om”
”Jag har lovat att sitta som en mussla, försök och ta tid på dig”
Nu märkte jag hur nervös hon var, hon strök håret ur pannan och tog sats ”behöver inte du en vän”
Shit, jag kunde inte hålla mig utan fnittrade till, Linda blängde argt på mig.
”Du lovade”
”Ja”, svarade jag, ”men du har faktiskt inte berättat något än, nu säger jag inget mer utan nu förklarar du för mig vad du menar för jag begriper inte ett skit”
Linda trevade sig fram, efter att hon stakat sig några gånger så började hon.
”Jag tror du känner som jag, du är min bästa vän och jag hoppas att jag är din bästa, men vi räcker inte till för varandra, det behövs något mer”.
”Aha, du menar nätdeiting”, föreslog jag, ”nej förresten, prata till punkt, jag skulle vara tyst”
” Du är på rätt väg, fast jag vill inte ha någon kille just nu, jag och Uffe hade ett perfekt sexuellt förhållande och min kropp har vant sig vid vissa saker, det känns jättejobbigt att använda fingrarna så jag tänkte om du ville hänga med mig i morgon och ………. fan vad svårt det här är”.

Uttrycket bögnoja är väl allmänt känt, om lebnoja finns, så var det ett tillstånd som jag kände att jag var på väg in i.

”Du” sa jag och försökte se så förstående ut som möjligt utan att rygga tillbaka,”du pratar om sidor hos mig som är helt outforskade. Skulle jag någon gång testa  det så vore det nog med dig, för vi känner varandra och litar på varandra. Om du känner för det så drar vi i oss hela lådvinaren och ser vad som händer, men jag lovar inget”
”Nej, gud, nej, det var inte så jag menade”. Nu skrattade hon själv, fast det var ett nervöst skratt. ”Hur fan skall jag förklara”
”Säg det rätt ut, tror det är det bästa sättet, i en mening, go girl”

”Dildo”
”Okej, du vill ha en dildo,” jag pustade ut ”Det var väl inte så svårt, men var kommer jag in i sammanhanget ?”
”Två saker”, fortsatte hon, ”jag fixar inte att gå och köpa en själv, jag tror du håller med om att Uffe var en tvättäkta hunk, och vårt förhållande var så himla underbart på alla sätt. Jag känner mig övergiven, förbrukad, som tjejen som inte dög. Du anar inte hur förnedrande det känns att stå vid en disk och köpa en plastmojäng som skall upp mellan benen.”
” Det är okej, vill du jag skall köpa ut en dildo till dig i morgon?”
” Nej, jag tänkte att du kunde följa med mig som stöd, och också köpa en, känner du inget behov alls av en dildo förresten?”

Jag var tvungen att erkänna för mig själv att om mina fingrar besökt mina nedre regioner dom sista månaderna så var det tillsammans med tvål och svamp av rent hygieniska själ. Vart var jag på väg, höll jag på att bli nucka ? Att tillfredsställa sig sexuellt är för fan en mänsklig rättighet. Jag tittade Linda allvarligt i ögonen och svarade ” Självklart skall jag också ha en, det var bra att du tog den upp det här med mig, jag måste jobba tillbaka mina lustar. I morgon går vi och köper dildosar.”

Vi tog ett par glas vin till och studerade nätet, vi hade bestämt oss för att köpa över disk, för att få en chans att provklämma lite. Jag erkände för Linda att jag knappast skulle kunna vara smakråd till hennes dildoval utan att fnissa, bete mig löjligt,  eller bli kanonröd i ansiktet. Hon fick stå ut med mig under Lördagen, fast nu kunde ju hon ha roligt åt mitt inköp också. Även om behovet var trängande så skulle vi ta det hela med lite distans. Vi lade oss tidigt för att vara utsövda under morgondagens dildojakt.

*

På  Lördagsmorgonen skulle vi ta tunnelbanan in, det var en solig sensommardag. Jag skulle visa upp mig i ett par slitna jeans, jeansjacka och en vit t-shirt. Det gällde att passa på, snart kunde man nog inte gå klädd så här längre. Spanade ut från perrongen, var höll hon hus, vågade hon inte åka in till stan för att köpa en orgasmmaskin ? Tog det emot för mycket, var det för självutlämnande ?
Skulle precis ta mobilen för att ringa och peppa henne, när hon dök upp, promenerande över Maltesholmsvägen från dom höga gråa husen där hon bodde. Svart bikerjacka, snäv kort skinnkjol, en svart basker över  hennes långa blonda hår och högklackade pumps.
”Har du klätt dig så här med tanke på köpet,” frågade jag nyfiket när hon dök upp på perrongen.
”Nej” skrattade hon, ”jag gillar att se ut så här, det vet du väl, fast vill man, så kan man dyka ned bakom någon monter och provköra om man är tveksam.”

”Herregud, du tänker väl inte ….”
”Nej” svarade  hon, med ett skratt”men man kan ju spara kvittot”.

Vi började med Teknikmagasinet, där vi terroriserade en stackars kille i 18-årsåldern. Eller terroriserade förresten, vi tog en katalog som vi gömde oss bakom och fnissade helröda i ansiktet. Han försökte hjälpa oss, men det gick inte så bra. Vi kände oss bara pinsamma och gick därifrån.

”Vi bör nog söka upp några specialister” föreslog jag, ”som kan prata med oss lite mer seriöst”
Linda höll med, jag hade skrivit upp några adresser och vi tog bussen upp på Söder. Vi gick in i en liten affär med hjärtan och mycket gullrosa. Fick prata med en jättetrevlig tjej, som tog oss på allvar och min nervositet släppte.

”Vi har nyligen blivit dumpade bägge två”, berättade jag, ”just nu tycker vi killar är pest, det går nog över, men tills dess behöver vi tillfredsställa oss själva. Vi vet inte hur man gör utan att använda fingrarna.”

Linda tittade på mig, ”fan vad du är rätt fram idag” viskade hon.

Tjejen bakom disken log åt oss ”för det första så är det inget att skämmas över” sa hon, ”produkterna passar både för singelliv och parrelationer. Man kan ju leka med dom tillsammans, jag skall ta fram några så får ni se själva.”

Hon hade tydligen en viss vana att hantera sextörstande tjejer på väg in i medelåldern, hon lade upp dildo efter dildo på disken medan Linda och jag studerade dom med intresse. Den första jag tog i hette Svenne och såg ut precis som som originalet både i form och färg. Jag ryggade tillbaka och släppte den genast.

”Det där var inte din grej”, påpekade tjejen bakom disken.
”Nej tar jag fram den ur handväskan så kommer jag att känna mig som en styckmördare usch,” jag skakade symboliskt på fingrarna.

Studerade sortimentet, Semirealistisk verkade kul, men rätt dyr. Började mer luta åt stafettpinnen, fanns i svart och guld eller svart och silver. Den såg lite mer så där minimalistiskt exklusiv ut och var dessutom diskret, det kunde lika bra vara en förpackning för en lyxig parfym.
Jag såg mig själv sittande på en av stans mer exklusiva uteserveringar i en vit figursydd dräkt från Dior med ett glas vin, håret och min make satt perfekt. Gjorde en sostifikerad rörelse med sminkspegeln upp ur min Pradahandväska för att bättra på mina läppar, mina välmanikynerade knallröda naglar stoppade tillbaka läppstiftet och med en viss diskretion kom  stafettpinnen upp. Jag fällde ned mina stora svarta Dolche Gabana solglasögon som satt i pannan och förde upp den under min korta kjol. Medan jag studerade en del hunkar som passerade mitt bord ute på gatan, lät jag min stafettpinne leta sig ned innanför troskanten.

BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !

Jag hoppade till, jag hade kommit åt knappen.

”Den där låter rätt mycket fast den är populär” sa hon bakom disken.
”Tja, du skall väl inte använda den offentligt typ på uteserveringar eller något” fortsatte Linda, tycker den är snygg faktiskt.
” Jag tar den guldfärgade” sa jag och började fundera på om Linda och jag inte kände varandra lite för bra.
Linda hade svårare att bestämma sig, hon verkade vara ute efter super-multiplus-chockorgasmer i flera steg, för nu skulle det njutas utav bara helvete. Ju mer snurrande vibrerande saker det satt på grejorna, desto bättre. Till slut så fastnade hon för en kittlare som hette Futurerabbit, framtidskaninen alltså. Den kunde stimulera klitoris med en separat arm, manicken såg ut som den rymt från något rymdskepp. Fanns med röd eller lila topp, det blev lila på min inrådan.

”Ha en trevlig kväll” sa tjejen bakom disken och det lovade vi henne att vi skulle ha.

Det blev en promenad nedför Katarinavägen, i det vackra sensommarvädret. En mild bris smekte oss som den ville uppmärksamma oss på vyn över Gamla Stan Skeppsholmen och Djurgården. Vi stannade till, hängde en stund på stenmuren och beundrade utsikten. Mot en fond långt borta av Östermalms stenfasader och en intensivt klarblå himmel kunde vi se Beckholmens gytter av båtar  och kranar. Nedanför oss stångade sig färjan från Djurgården in mot kaj, genom en flock fritidsbåtar som just blivit utsläppta från Slussen  för våtbete ute i skärgården.
Vi fortsatte ned till den bullriga Slussen genom dom kommersiellt övergivna sönderklottrade  betonggångarna som fick varenda stadsarkitekt att gråta och in i Gamla Stans tysta svala grändskugga. Det blev några besök i dom små klädaffärerna som ligger där. Vi hittade inget speciellt men hade trevligt i alla fall. Tillslut hamnade vi på ett litet kafe, vi beställde in varsin kopp kaffe och wienerbröd. Kaféet var av den mer konservativa sorten, med en inredning som inte ansträngde sig för att se ut att tillhöra en speciell epok. Det hade säkert sett likadant ut där dom senaste 70 åren, med mellanmörka träpaneler på väggarna. Samt bord och stolar som inte försökte tillhöra något speciellt passerat decennium.

Naturligtvis lös dom stora klumpiga kaffemuggarna med sin frånvaro, liksom det italienska språket på menyn bakom disken. Här gällde kaffe ur små trattformade koppar med rosor på, gräddsnipa och sockerskål, påtåren bestod av en liten kopparkanna som tillhörde kittet på bordet. Vi hittade ett litet bord för två mitt i lokalen.

”Vad gör vi nu” viskade jag, ”tycker du vi  löst våra dildoplaner, är du nöjd med köpet?”
”Ja, fast jag har liksom tänkt till lite under promenaden, vi har ett problem, men  jag jobbar på det. ”
Linda blev avbruten av ett telefonsamtal, hon drog åt sig sin stora svarta handväska och rafsade upp mobilen, samtidigt som det kom ut en tjej och fyllde det minimala bordet med koppar och fat. Det här var början på en serie händelser som skulle sluta i total katastrof.

Nu gick det snabbt, telefonsamtalet var från Amanda som bara var nyfiken på vad hennes morsa hade för sig. När dom pratat klart skulle Linda lägga tillbaka mobilen, men hon tittade ned i handväskan lite frånvarande,  för att studera sitt inköp som låg där. Själv hann jag bara tänka nej gör det inte, innan hon tog upp den med samma loja frånvarande uttryck som folk har, när dom leker med sina mobiler på allmän plats.

”Stoppa ner den” väste jag.
Linda hörde mig inte, utan lyckades slå på den, sen tappade hon den på sockerskålen, glad över sin nyvunna frihet åkte Herr Framtidskanin runt på bordet och sprätte iväg sockerbitar med klitoriskittlaren. Både Linda och jag satt som förstenade, situationen drog uppmärksamhet till sig, det blev tyst i lokalen, allt som hördes var  framtidskaninens surrande. Tillslut drog Linda av sig baskern och fångade in den, sen lade hon armarna över alltihop och dök ner med ansiktet mot bordet.
”Jag vill gå härifrån” mumlade hon under sitt blonda hårsvall.
Ett spontant fnitter började höras i lokalen, jag ville just nu också befinna mig någon annanstans, men plötsligt dök KajsaLisa 3.0 upp och räddade situationen.
”Vi spelar bara coola och dricker kaffe i lugn och ro” viskade jag till henne, ”man får ta sånt här helt enkelt, ser det som en del i att öka min självkänsla.”
Linda reste på huvudet och försökte få sitt röda ansikte att se så coolt ut som möjligt. En äldre dam vid bordet bakom knackade henne på ryggen.

”Den gick väl inte sönder”
Linda vände sig om ”Va !”
”Jo” fortsätter tanten, ”mina barnbarn ser också dom där tecknade pang-pang serierna på reklamkanalerna, sen vill dom att man skall köpa dom där leksaksrobotarna som är med där på Toys Are Us. Dom är ju jättedyra, hoppas den inte gick sönder.”
Linda lyfte på baskern, slog snabbt på och av framtidskaninen, sen åkte den ned i handväskan igen. ”Nej” sade hon leende tillbaka, ”den höll, tur det, min grabb har tjatat om en sån här jättelänge, inte klokt vad dom lurar på oss föräldrar och barn nu för tiden.” Tanten log och nickade tillbaka.

Jag förstod inte hur hon lyckades hålla masken, själv fick jag och dom vid borden runt oss anstränga oss för att hålla inne med skrattexplosionen. Jag petade bort lite wienerbröd från Lindas panna, vi drack tyst upp kaffet, sen sprang vi ut och exploderade.

”Klitoriskittlaren from outer space, jag dör” skrattade jag, ”fy fan vad du höll masken bra”
Linda skrattade också ut, sen sa hon: ”Du lyckades få mig att sitta kvar, känner inte igen dig, vad har hänt”
”Det är min KajsaLisa 3.0 ide´” förklarade jag, ”jag har ju bestämt att ta tag i mig själv som vi sa, jag har tröttnat på att vara den där blyga försynta tjejen, som jag var innan jag blev ihop med Nils och blev ett nervvrak. Jag pressade mig själv otroligt där inne, för att övervinna paniken och det fungerade ju”.
Linda gav mig en kram och sa, ”tog det där som en massa snack först, men du är ju skitduktig, Kajsa jag tror på dig du menar allvar”.
Vi gick glada bort mot Gamla Stans tunnelbanestation och åkte hem. Jag försökte pressa Linda på hennes ide´, som framtidskaninen avbröt på kaffeet.
” Nu gör vi så här”, sa hon. ”Du går hem till dig , gör dig i ordning, så dyker jag upp sen, jag vill inte förklara det här. Det är helt vansinnigt, men du var ju inne på det där med personlig utveckling, jag tror vi bägge behöver göra det här nu.”
”Okej, jag hänger på, men vad menar du med att jag skall göra mig i ordning”
”Klä dig så utmanande och snyggt du kan, du har väl det mesta av lådvinaren kvar”
”Javisst”

Vi skildes åt vid tunnelbanan, jag gick hem och hoppade in i duschen. Kammade ut håret med sidbena, tänk om det kunde växa lite snabbare, det nådde ned till axlarna nu. Efter att jag lagt en lite halvfarlig mörk makeup kring ögonen, placerat ett par ringar i öronen och lite läppglans, så började jag gå genom garderoben. AnnaLena hade sagt, att vänta dig inga jättesnabba resultat, träning tar tid. Jag drog på mig mina nya skinnjeans och min rumpa fyllde väl inte ut helt än, men dom satt trots allt rätt bra. Ett svart linne till, lite silver på fingrarna och kring halsen. På något sätt kändes det som under min väg bort från preppystilen, som gällde under min katastrofala Nilsperiod, så började jag bli mer och mer inspirerad av Lindas extrema klädsmak.

Jag gick nyfiken runt och väntade, klockan sju ringde det på dörren. Linda dök upp i mc-jackan baskern ett par höga lackpumps och den mest figurnära korta svarta klänning man kan tänka sig. Den matchade hennes knallröda naglar och röda fylliga läppar perfekt.
”Oj” sa hon och kramade om mig, ”du blev ju jättefin, svarta naglar till det där också, är mitt förslag.”
Hon föste in mig i badrummet för att hämta nagellacket, sen ringde hon någon på mobilen med ansiktet bortvänt, för jag inte skulle höra något. Jag fixade till naglarna och när jag kom ut, så var det full fart på henne i köket. Hon hade dukat för fyra, tallrikar, bestick och vinglas.
”Vad håller du på med” frågade jag, ”jag är nyfiken så jag kan spricka”.
”Parmiddag”
”Va, har du bjudit hit några, vilka då, men maten, jag har knappt något hemma alls”
” Det är inte som du tror, fixa fram lådvinaren ett par ljusstakar och den där Samlings CDn med Chris Rea, ta fram den så vi kan sätta på den när vi äter.”
”När fan började du lyssna på Chris Rea, du har ju alltid sagt att han låter som en sömnig gubbe eller hur”
”Vi tjejer gillar Chris Rea, rent shablonmässigt alltså, fixa det här nu, du kommer att förstå upplägget.”
Det var  bara att hänga på, mitt eget förhållande till Chris Rea var väl så det räckte till en halv samlings CD, The road to hell, Auberge och ett par låtar till. Jag höll på att spricka av nyfikenhet. Det ringde på dörren, Linda sprang med mig i hälarna. ner och öppnade. En mörk kille uppenbarade sig i dörren och jag kände den bekanta doften av pizza ”jag tar det” sade Linda, tog emot tre pizzakartonger  och betalade. Sen frågade hon mig var jag lagt stafettpinnen.
”Där på hatthyllan” svarade jag.
”Gå in i sovrummet så ropar jag när jag är klar”, hon tog stafettpinnen, pizzakartongerna och gick in i köket.
Jag väntade kanske tio minuter som var som en evighet, sen ropade hon på mig och jag fick komma in. Hon hade lagt en vit duk på mitt slitna köksbord i furu, det var tända ljus. Jag såg vad jag skulle sitta för på tallriken låg en Quattro Staggioni, tallriken bredvid hade en Carlzone, så det var hennes. Fyra vinglas stod framme, men det jag inte förstod var dom två tallrikarna mitt emot, där hon delat en skinkpizza av barnstorlek och lagt upp, dessutom var dom indragna en bit från bordskanten. Linda mös över min frågande uppsyn och hade en hemlighetsfull blick. Jag sätter mig bara ner tänkte jag, så kommer hon att berätta. Men hon gick först bort och satte på stereon, snart strömmade The road to hell med Chris Reas sömniga stämma ur högtalarna från vardagsrummet. Men nu såg jag att det nästan bubblade om henne, jag skulle få en förklaring.

”Jo, så här har jag tänkt, risken är ju stor att vi tänker att gud vad vi är pinsamma och våra nya vänner kommer bara att hamna på en hylla i garderoben typ. Men när du visade mig på kaféet hur långt du kommit med ditt KajsaLisa 3.0 tänkande, så fick jag en ide. Associationer och rollspel är inte helt fel, nu förstår du, så skall vi fyra ha parmiddag.”
”Vi fyra ?”
Hon avbröt min påbörjade fråga med att ta fram Stafettpinnen och Framtidskaninen, dom var nu försedda med varsin slips tillverkad av tunn ugnsfolie, Stafettpinnen placerades mellan tallriken mitt emot mig och bordskanten, och Framtidskaninen mitt emot henne på samma sätt. ” Okej, jag förstår om du tycker jag är knäpp, men vi måste nog avdramatisera det här på något sätt och göra det bästa vi kan av vårt nya singelliv.”

Att det var knäppt var nog det minsta jag tyckte, men okej varför inte. Varför ska allt vara så förbannat seriöst jämt, började tycka att iden var rätt kul.
”Linda, det här är nog det mest knäppa skruvade och vansinniga jag hört från dig, under vår över 20-åriga bekantskap, men det mest kreativa också, jag hänger på, nu kör vi.”

Linda höjde sitt vinglas, ”skål och välkomna” sa hon, vi tog en ordentlig klunk vin var.

Tyvärr tappade hela iden fart, vi tog ett par tuggor pizza var, men vi var tysta. Det kändes som Linda bara hade tänkt hit och nu måste jag stötta henne, jag tänkte så det knakade.  Jag hade börjat att gilla upplägget, så jag ville inte att hon skulle tro att jag bara spelade med för att vara snäll.

”Skall du inte presentera din nya partner” sa jag och vände mig mot henne.
”Visst” Linda sken upp, det märktes att hon blev jätteglad att jag tog det här på allvar. Hon tvekade en stund, sen sa hon Fredrik.
”Jaha, Fredrik, har han något efternamn?”
”Hunkberg”
”Han är möjligtvis inte släckt med Fredrik Ljungberg, fotbollsspelaren”
” Jovisst, kul att du såg det, dom är kusiner  du ser att magrutorna är ju rätt lika”. Linda drog med fingret efter dom Jellyinbakade stålkulorna mitt på framtidskaninen Fredriks kropp.
”Spelar han också fotboll”
”Nja, nej  hans kusin har ju två karriärer, fotbollen och hunkeriet, Hunkberg är mer fokuserad på att vara enbart hunk. Egentligen är han bara duktig på en sak och det har han lovat att visa mig i kväll.”
”Låter spännande, Kajsa heter jag, jobbar som undersköterska”, jag sträckte fram pekfingret och kittlade Fredrik under ollonet.
Linda blängde på mig, ”håll dig till din” fnissade hon, ”vad heter han förresten.”
”Brad”
”Brad vaddå”.
”Brad Pitt naturligtvis”
”Aha, han är kusin till…….”
”Nej, det är han, Brad Pitt alltså.”
”Jag känner inte igen honom”
”Det är för han klädde ut sig i guldfärgad hatt när han kom hit, vad tror du skulle hända om Angelina fick reda på det här?”
”Kajsa, gå emellan två förälskade människor så där, har du ingen moral”
Jag spände ögonen i Linda och väste: ”Om Brad Pitt ringde på hemma hos dig, skulle du tänka på moral då”
”Nej, det har du väl rätt i” höll Linda med, sen började hon vrålskratta, ”herregud, det här går ju jättebra, hela situationen känns hur naturlig och avspänd som helst. Men lova mig en sak, vi berättar inte det här för någon, inte ens AnnaLena och Marie. Tänk om Uffe såg mig nu”
Jag höll masken och fortsatte spelet, ”klart vi håller tyst. Men Linda tänk dig för lite.”
”Vad menar du?”
”Nu sitter ju världens hunk och visar magrutorna för dig, så börjar du svamla om ditt ex, så gör man bara inte, han tappar intresset på en gång”
Linda vek sig dubbel av skratt, drog hon mig till sig och jag fick en stor kram. ”Tänk vilken tur att du är min bästa vän, vi har ju jättekul ihop.”
”Du har ju inte presenterat dig, det här är Linda, truckförare. Skål på er.”  Vi tömde ett glas vin till, fast vi redan var rätt simmiga. Nu var middagen slut.
”Vad gör vi nu,” frågade hon mig.
”Lite mys i soffan i vardagsrummet kanske, en romantisk komedi på DVD”, förslog jag.

Linda nickade och jag slog av Chris Rea som ändå höll på att somna efter mer än tio låtar, det hördes lång väg. Jag stoppade i Love Actually med Hugh Grant i min DVDspelare, lådvinaren och en chipspåse åkte upp på bordet, satt och njöt av favoritscenen som jag säkert sett hundra gånger när Allan Rickman som träig kontorschef köper ett guldhalsband till sin sekreterare av den snobbige expediten spelad av Rowan Atkinsson. Linda satt med plasthunken Fredrik i knät, precis som hon satt med sin Barbie i sjuårsåldern. När filmen var slut så var vi rejält packade.
”Tror han gillade den,” sa Linda, ”skall jag ta soffan, jag tror att Fredrik vill vara ensam med mig en stund.”
”Ha det så mysigt,” svarade jag och log, ”Brad viskade just i mitt öra att han ville hänga med mig in till sovrummet. Natti natti”
Linda kröp ihop i soffan, ”du ser, vi fixar det här, passa på att njuta nu”

Jag tog vägen förbi toa, kläderna åkte av och jag lade mig till rätta i sängen. Det här fåniga upplägget hade fungerat, kändes som det skulle bli jättespännande att ha sex med mig själv, nu när Brad och jag lärt känna varandra så pass bra. På något sätt levde jag mig in i det här, nu låg jag här, ensam i mörkret och värmde upp Brad mellan mina händer.
Jag öppnade batteriluckan, rev upp plasten runt batterierna, pillade upp luckan på Brad med mina svarta naglar, förde in batterierna, stängde luckan och tryckte på knappen. Allt skedde mjukt och försiktigt, jag hade illusionen kvar att jag hade en riktig älskare i min högra hand och ville till varje pris behålla den. Den fick jobba uppför insidan på min vänstra underarm, med lite olika hastigheter, det var jag som styrde min älskare. Brad var bara en slav som fanns till för min egen njutning och jag måste lära mig kontrollera honom.
Medan jag utredde Brads potential, så hörde jag tunga flämtningar från vardagsrummet. Hastigheten på dom ökade och ett dunsande ljud, troligtvis från Lindas fotsulor när dom rytmiskt träffade armstöden på min tresitssoffa övertygade mig om att hon hade kul där ute. Nu försökte jag fokusera på mig själv och stänga ute henne.

Brad fick göra ett besök mellan mina ben och försiktigt bekanta sig med mina läppar, bara på utsidan. Sakta med låg hastighet upp och ner, känslan var lite mysig jag rös. En liten bit in, samma rörelse upp och nedför innerväggarna, handleden arbetade med mjuka rörelser. Jag kände hur det rann till, förde ned vänsterhanden och fuktade mina fingerspetsar, som sen fick börja massera min ena bröstvårta. Retade den lite med små nyp. Allt runt mig började försvinna, gick mer och mer in i njutningen.

Brad fick försöka rymma ett tag, han masserade sig nedför insidan på låret. Men jag fångade in honom, för att uppleva känslan att han kom tillbaka dit han skulle befinna sig. Han tog tid på sig vilket triggade mig ännu mer. Tillslut smög han in mellan benen igen, hastigheten ökade min andning likaså. Cirkulerande handled, nej försiktigt, inte träffa för hårt där uppe inte nu, ville ha en långsamt ökande känsla. Värmen började spridas i min kropp, jag kände upphetsningen komma mer och mer. Men Brad ville upp handleden ville också dit, han hittade tappen. Jag kände hur mina ben började röra sig. Det frasande ljudet från mina hälar som åkte fram och tillbaka mot lakanet, överröstade både Brads surrande och mitt eget gnyende.

Värmen började sprida sig från mitt underliv ut i kroppen, nej inte än, ville ha mer, mer, mer. Lät honom rymma nedför benet igen, nu var jag elak, lyckades befria handleden från hjärnan. Kom, kom snyftade jag, men Brad tog tid på sig uppför insidan på låret. Skynda, skynda, hjärnan och handleden fick kontakt igen. Brad åkte in djupare, handleden vart blixtstilla, använde höfterna, mer fokus, mer intensitet, fan vad underbart, fan jag dör.

Min kropp var spånd som en båge, som nu bara hade kontakt med sängen via fotsulorna och skulderbladen. Jag jobbade febrilt med höfterna medan högerhanden var stilla, gnydde flåsade och flämtade ut min njutning. Mina hoppressade skinkor var stenhårda och mitt underliv åkte upp och ned. Brad träffade överallt där inne, Brad fanns överallt där inne, huvudet kastades från ena sidan till den andra, jag var ett sexuellt djur och Brad min enastående älskare. Svetten sköljde nedför pannan, sen kom det.

Den skärande rakbladsvassa känslan, och värmen som rann ut i hela mitt nervsystem, den vilda      okontrollerade känslan, tappade andan fick tillbaka luften och sjönk ihop. Min puls var farligt hög, vilken upplevelse. Jag mådde underbart. Stängde av Brad, vilken hunk tänkte jag.

Jag var genomblöt av svett, men orkade inte gå upp och duscha, började frysa så jag drog täcket över mig och lade min högerhand över busken. Var alldeles öm där nere men det var en himla skön känsla, när upplevde jag något liknande tidigare ? hade jag någonsin gjort det ? Jag var nöjd, Lindas vansinniga infall hade återgett mig makten över min sexualitet. En makt jag aldrig mer skulle släppa ifrån mig.

Linda förresten, nu stod hon i dörrhålet och tittade på mig, jag såg henne bara som en skugga.

”Får jag ligga hos dig” hennes röst lät snyftande och jag hörde hur hon svalde klumpar i halsen.

Jag tände sänglampan, hon var klädd i svart spetsbh och matchande trosor, med dom underkläderna måste hon levt sig in i rollen totalt. Hennes blonda långa hår såg ut som en obäddad säng, vilket inte  var så underligt med tanke på hon hållit på i soffan, men det jag reagerade på var hennes ögon.

Dom var svullna, maskaran hade runnit i långa streck nedför hennes kinder och hon grät. I ena handen hängde framtidskaninen som en femårings favoritnalle. Hon påminde om en unge som haft mardrömmar och inte ville sova ensam.

”Kom” sade jag, ”hur är det, berätta”
”Det var jätteskönt, får jag ligga på din arm förresten, eller tycker du jag klänger för mycket på dig?  Men efter att det var klart så försvann han ju bara, kändes så himla ensamt.”

”Du får ligga hur mycket du vill på min arm” svarade jag, ”tycker inte det är pinsamt. Tänk på hur vi satt fast i varandra för några veckor sedan när vi grät i mitt vardagsrum. Vi har utvecklat en otroligt djup vänskap och vi har bägge två nytta av det just nu. Vem var det som försvann sa du”
”Uffe”
”Okej, du fantiserade om Uffe, man skall nog undvika det. Själv stod jag på busshållplatsen på väg till jobbet en sån där kall fin höstdag, med hög luft, hade bara en tunn tröja under jeansjackan och jag frös så jag skakade. Då kom han fram till mig, frågade hur det var, lade armarna om mig och värmde mig.  När bussen kom så var vi tätt hopslingrade vi gick på, gömde oss längst bak och….
” Va, vem då”
”En kille som brukar ta samma buss som mig, på morgonen. Han är kanske 18 eller 20 år.”
” Va det har du inte berättat, är det något på gång”
”Ha ha, nej det är bara en fantasi, killen är fullt upptagen med att leka med mobilen på mornarna. Jag tror inte ens han märkt att jag finns, jag är  nog inte intresserad heller, en fantasi är en fantasi och ingenting annat.

Linda kröp ihop närmare mig och berättade för första gången om Uffes och hennes samliv. Dom långa förspelen med fingertoppar och tungor, den intensiva älskogen. Mysiga förtroliga efterspel, när dom låg tätt ihop och avslöjade sina innersta tankar och känslor för varandra. Allt detta hade flytit genom hennes hjärna i soffan, när hon njöt med sin dildo. Efteråt kom ensamheten och vetskapen att någon annan njöt av Uffe på samma sätt just nu, det blev för mycket för henne.

Fast nu förstod jag att det här hade mer med deras förhållande, än mina  fantastiska  fantasier att göra. Nils mekaniska smekanden, hans tafatta besök mellan mina ben, den snarkande ryggtavlan efteråt, saker jag hela tiden anklagat mig själv för att dom inte fungerade. Linda hade älskat på riktigt, låtit sina sinnen vara vidöppna, njutit med ett förtroende och en tillit som blev hennes värsta fiender när allt tillslut brakade ihop.
” Du” sa hon snörvlande, ”det funkar ju trots allt, på Måndag skall jag hålla utkik efter en bra fantasi på perrongen när jag väntar på tunnelbanan”

”Nästa gång har vi partnerbyte” föreslog jag.
Linda fick fram ett skratt genom gråten och höll med.

Skrivet av kajsalisa 18 januari 2010 klockan 17:06

Kommentarer

ja den hade jag redan läst som sagt. visste inte att du skrev en bok av det bara..
Skrivet av charlotte 2010-10-15 kl 15:15
kajsalisa svarade 15 oktober 2010 klockan 19:45:
Tack, jag uppskattade verkligen att du tog dig tid att läsa och kommentera. Det är ju rätt mycket text. Jättekul att när man sitter ensam och knåpar med något sånt här, kunna testa av det i bloggen och få lite feedback.
…som att läsa en högst privat och utlämnande dagbok. Ibland med skratt som väckte mig ur den koncentration som var.
Det är lite din grej det här, med sexiga noveller tror jag. Det finns ju många tidningar som efterfrågar just detta, om det inte blir en bok menar jag!
Skrivet av annamis 2010-09-23 kl 23:52
kajsalisa svarade 24 september 2010 klockan 19:57:
Ha ha, du satte fingret på en öm punkt,jag har svårt med transportsträckorna mellan just dom kapitlen, eftersom boken inte skall tappa fart. Det andra problemet är som framgår lite i novellen är ju att vi inte är i det bästa skicket i början av romanen. Har kört fast några kapitel efter det jag lade ut, då jag hamnar på en ofrivillig romantisk middag. Sexinslagen måste ju följa boken, bli lite tafatta och dråpliga, men ändå skildrade med humor och värme.Jag har ju bara skrivit om det perfekta hittills, men folk som är blyga inte vågar ta för sig och klantar till det men ändå njuter är jättesvårt. Att jag får till sexinslagen beror nog på att jag älskar att skriva just om det. Det är inte sexet i sig som är det intressanta, utan att skriva om någon som är just i den sinnesstämningen, med nerverna utanpå kroppen. Expedimentet i just det här kapitlet var att ersätta själva sexet med något mekaniskt och känslostämningarna med en djup vänskap som inte är av sexuell natur. Så alla bitar fanns med även utan partner. Skall försöka lösa upp lite knutar och gå vidare i veckan. Kul att du läste och kommenterade.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: