• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör som 17 andra, prenumerera du med.
  • Kategorier

KAJSALISAS DEJAVU

EN LITEN SEXNOVELL

Det är natt, lite småkyligt men varmt för att vara i slutet av November. Lönehelg, utehelg, hela Stockholm på språng, själv är jag på väg hemåt men jag är inte ensam.

Linda och jag träffades hemma hos henne, hennes ex hade ungarna den här helgen. Vi satt och grundade med en flaska vin, sen bar det av till stan, vi satt som två fnittriga tonårstjejer på tunnelbanan med varsin ölburk innanför jackorna. Jag älskar när vi har det så här, lönepengar på kontot, in till stan och röja.

Hamnade på en pub på Söder, hängde i baren och betygsatte allt manligt som kom in genom dörren, jag såg plötsligt hur hon hajade till. Aha, är det han viskade jag, hon nickade tillbaka. Jag märkte hur deras blickar möttes, hon ryste till.

-Kör hårt viskade jag.

-Du då frågade hon, vi är ju ute tillsammans.

-Jag har alltid en plan B svarade jag, är du intresserad?

Hon nickade, när han skulle passera så puttade jag ned henne från barstolen på golvet, så hon stod och vinglade i sina högklackade stövlar och tog emot sig mot hunken som hon spanat in. Femton sekunder senare vart hon bjuden på en öl, hon tittade nervöst på mig.

– Go for it viskade jag, du är barnfri ikväll och jag kör plan B.

Dom satte sig vid ett ledigt bord en bit därifrån och hon slängde blickar mot baren där jag satt ensam, men jag bara log tillbaks och vinkade. Planen var fixad och jag kunde lugnt sitta kvar en stund och ta in en öl till.

Nu går jag hemmåt, jag har världens kap som lagt armen om min hals, själv har jag armen runt hans midja. Han är ung mörk och skitsnygg och håller mig tätt intill sig, det känns tryggt att ha honom med mig. Hela vägen hem har jag suttit tyst i tunnelbanevagnen och fantiserat om det här, jag har fantasi och älskar att använda den när jag vill hetsa upp mig innan, vad ska vi göra, hur gör vi, så gör vi, måste testa…………..

Jag är nästan sprickfärdig, det känns som när man var liten och var på väg hem från affären med en godispåse, man bara måste öppna den på vägen och smaka. Jag drar in honom i en portuppgång som vi går förbi. Det är konstigt, först småpratade vi på vägen hem, sen sögs vi liksom bara ihop, men vi har inte kysst varandra.

– Va bor du här frågar han ?

-Nej svarar jag men jag måste ha ett provsmak, jag håller honom hårt och min tunga leker runt med hans läppar. Han reagerar blixtsnabbt och vi kysser djup och länge. Sen gör jag något dumt som går rent på instinkt. Jag tar hans hand och för upp den under kjolen, han reagerar.

– Har du inga trosor?

-Öhhh nej jag tror dom är i handväskan, eller i papperskorgen på toan på krogen eller……… nej jag kommer inte ihåg, jag har dom i alla fall inte på mig.

-Du verkar ju helvild utbrister han.

– Oroa dig inte, om jag kidnappar dig, så kan polisen följa snigelspåren från tunnelbanan hem till mig och befria dej.

Han skrattar och vi börjar gå dom sista evigetslånga hundra metrarna hem till mig. Framme tillslut, river igenom handväskan efter dörrnycklarna, hittar dom inte, nej orkar inte med krångel nu, måste in, måste fortsätta, ena jackfickan, andra jackfickan, phu där var dom.

Får upp dörren, ramlar in över en massa skor, lika stökigt som vanligt. Skäms inte ett dugg att ta hem honom i röran, inga detaljer, jag har viktigare saker på gång och det är bara det jag bryr mig om just nu. Det har svårt att forcera längre in i huset, för mycket känslor i vägen, vi fastnar i hallen, vi fastnar i varandra.

Vi står tätt sammanpressade och våra läppar jobbar stenhårt med munnarna halvöppna, själv sitter jag i ett skruvstäd men ändå håller jag honom så hårt jag kan. Nu är det total passion från bägge, jag försöker nästan kliva in i honom.

– Kan jag låna duschen hör jag genom hans snabba andning, ja men inte ensam flämtar  jag, bada aldrig ensam det är farligt, dessutom exploderar jag om jag måste stanna i hallen snälla……………

Han nickar och ler, jag fortsätter: Du kan ju inte duscha med kläderna på, börjar ta av honom samtidigt som jag själv river av mig allt, byxor kjol tröjor jackor samlas i en ny liten hög i min hall. Vi går in i badrummet och han kliver ned i badkaret, tittar på mig skrattar och säger, ”Stövlarna då”.

Visst i helvete stövlarna!!!!!!!!!!

Mina lårhöga sexiga stövlar, kjolen gled lätt ned över men stövlarna sitter kvar. Varför blir det alltid så här, Kåt Kajsa vild och virrig, nu står jag mitt i badrummet naken i mina stövlar, visst, sexigt men i duschen nej. Dessutom får jag inte av dom, slänger upp den högra över badkarskanten och skriker DRA! Han hjälper mig och skrattar, inte ett dugg sexigt bara dråpligt, som vanligt alltså. Fixat, men så var det den andra, sitter som fan, han kämpar och jag tar spjärn i dörrposten.

Plopp låter det jag tappar balansen ramlar baklänges och landar på rygg i hallen. Slog jag mig, vet inte, hinner inte känna efter, med ett språng är jag inne i badrummet och står i karet kramande honom med örat tryckt mot hans bröstkorg, oj vad han hjärta slår. Jag tar duschslangen sätter på vattnet, känner om det är lagom ljummet. Nu skall vi bara njuta av varandra, inga fler klantigheter.

Jag håller duschen över oss samtidigt som vi kysser varandra munnarna är öppna, min tunga nästan nere i hans hals. Efter en stund får jag avbryta för munnen är full med vatten, jag vänder mig om, han håller hårt runt min midja, slangen för jag ned mellan benen.  Lagom avstånd, riktar in den och lägger hans hand över, håll den flämtar jag,  Han jobbar duktigt med slangen, skulle inte göra ett bättre jobb själv, men det kanske beror på att han samtidigt smeker mig över bröstet och nafsar mig i halsen, han  får mig att njuta otroligt. Jag går in i mig själv och hänger helt avslappnad.

Måste expedimentera, vrider upp vattnet, lägger fingrarna framför och för slangen närmare. Leker med fingrarna, så vattnet pulserar in i mig, känns som en massa små fingrar var där på en gång njutningen är otrolig, jag kan inte stå still, fötterna plaskar runt i badkaret och jag vrider mig fram och tillbaka.

Varför får jag aldrig sådana här ideer när jag är ensam.

Dags för lite tvål, tar fram svampen, vänder mig mot honom, börjar mellan låren och arbetar mig uppåt, bägge händer mellan benen, han börjar andas intensivt, nej nu tar vi det lugnt, inget skott i förskott, han skall in i mig först. Senare viskar jag i hans öra, böj lite på benen, ut med knäna så jag kommer intill dig. Börjar tvåla in hans skinkor samtidigt som jag pressar dom mot mig, hans flämtande andedräkt träffar mitt ansikte. Någonting hårt viks ned och lägger sig mot min springa utan att komma in. Håller glöden vid liv, får inte gå på så han exploderar, vi har så mycket kvar att göra tillsammans. Han tar över svampen för in den mellan mina ben, en mjuk erotisk känsla går genom kroppen, svårt att stå still igen.

Vi står tätt sammanpressade och gnuggar in varandra med shampo, allt känns fumligt och okoncentrerat, det stänker runt shampo och vatten i hela badrummet, läpparna och händerna jobbar för fullt, duscha, smeka kyssas och tvåla in samtidigt går inte så bra, smeka och kyssas fungerar, men tvättningen blir bara ett slabbande. Tillslut tar jag slangen och spolar av oss en sista gång. Dags att gå till sängs flämtar jag.

Letar efter ett badlakan men hela badrummet är dyngsurt. På golvet ligger ett par blöta slokande lårhöga skinnstövlar, men sånt betyder inget nu, fixar det i morgon, har viktigare saker för mig. Hittar ett till slut. Jag drar honom intill mig och lägger badlakanet om oss, hans kropp värmer mig, in i  sovrummet, kryper ned i sängen. Jag drar täcket över huvudet för att stänga in doften från hans nyduschade kropp.

Vart en alldeles för lång paus, först leta badlakan sen dom evighetslånga metrarna fram till sängen. Vi är fortfarande fuktiga. men värmen från våra kroppar får det att dunsta, mina läppar leker över hans bröstkorg och jag känner hans bultande hjärta, för ner handen, ja den är stenhård, hans ena hand åker runt i mitt hår och den andra klämmer på min ena skinka.

Jag är på gång min puls är uppe på max, jag väntar bara på att övergå från människa till att bli det sexuella djur som jag älskar att vara, sen sätter jag in stöten. Jag är där snart, det känns som jag vill bli ett med honom, förena mig med honom, jag vill in i honom. Nej han skall in i mig och snart är vi där.

Jag sätter mig över honom, han förstår direkt, hans tunga jobbar hårt mellan mina ben, han stoppar in den, trycker den uppåt, drar den sakta bakåt så jag ryser av vällust, slänger med huvudet fram och tillbaka. Det pulserar i hela mig, det är dags för final.

Jag kliver av dyker ner under täcket, mina läppar vandrar över hans hals, över hans ena bröstvårta, stannar ett tag, fortsätter nedför magen, framme. Gör några snabba rörelser med tungan, han börjar jucka automatiskt.

Nu, har gummit i munnen, mina läppar omfamnar och det är på plats, drar läpparna sakta tillbaks samtidigt som jag pressar ihop dom, hela han skakar.

Vill vara ovanpå och nära flämtar jag fram, kan knappt prata, men han förstår. Han sätter sig upp, jag gränslar, den glider nästan in av sig själv med ett blött ljud.

Jag älskar den här ställningen, bägge sitter i sängen och jag kan göra vad jag vill, när jag sitter ovanpå, tar tag om hans nacke, för honom mot mig, han har varit duktig, måste visa min uppskattning i en djup kyss. Våra kroppar möts både uppe och nere, men nu arbetar bara tungorna, härligt. Men nu börjar hans bak röra sig sakta, nästan lite försynt, som för att kolla att jag är med, jag börjar lite försiktigt att jucka mot.

Takten ökar jobbar hårt med bäckenet, vill få känslan när den träffar lite olika där inne, rumpan roterar, drar den upp och ner, men tillslut blir det bara fram och tillbaka, jag njuter så jag knappt kan focusera och det blir enklast så.

Nu börjar ilningen komma mellan benen den sprider sig utåt.

Herregud jag kommer snart öka, öka ,öka.

Svetten rinner nedför pannan, min andning är snabb, nu känner jag att han kommer, hans händer tar tag i mina skinkor och han pressar mig mot sig så han tränger djupare in. Jag fullkomligt exploderar i ett fyrverkeri av känslor, skriker rätt ut och gråter samtidigt, vet inte hur länge det pågår, tiden försvinner, vill stanna den, vill stanna här för evigt, det får aldrig ta slut.

Jag sjunker ihop över honom, något hårt därinne mjuknar, jag är lite öm men det får stanna där en stund, känns lite småmysigt samtidigt. Vilken timing viskar jag, ger honom en kyss och gnuggar lite näsa, han ler nöjt tillbaka men säger inget. Efter en stund kryper vi ihop under täcket och småpratar lite.

Korvkillen: Förklara det där igen, plan B vad menade du egentligen, han låter nästan sårad.

– Deja vu fnittrar jag, jag ville ha en deja vu. Jag är nog inte helt nykter.

-Vaddå deja vu?

– Jag ville ha en repris på första gången du följde med hem till mig (kolla länken). Såg att du jobbade i korvkiosken när Linda och jag gick förbi på vägen till tunnelbanan. Så fick jag en ide, jag skulle gå ut på krogen, låta bli att träffa någon, åka hem igen så jag kom lagom när du stängde.

– Var det därför du ringde mig och frågade om jag ville hänga på hem till dig när jag stängde korvkiosken för kvällen. Men varför tog du inte en Taxi när du hade så bråttom att träffa mig?

– Ha ha visst, medetsamma Linda och jag kommit in på Puben så gick jag in på toa och ringde dig. Sen måste jag ju tänka på henne också, jag parade ihop henne med en kille och sen kollade jag en stund att det fungerade. Det fanns ingen plan B, du var plan A hela kvällen. Taxi förresten, nej det är liksom inte min grej, men det är ingen ide att förklara du skulle inte förstå.

Nu verkade han stolt, du är ju både helvild och galen skrattade han, är den där långa ljushåriga tjejen likadan?

– Linda menar du, nej hon är faktiskt värre, akta dig.

-Va!!!!!!!!! Är det möjligt?

-Nej förresten glöm det där, få inga dumma ideer nu, hon är förresten tio år äldre än dig.

– Är inte du det då?

– Hmmm, tänkte inte på det. Skall vi krypa ihop och sova nu.

Är helt slut, hör hans skratt innan jag somnar, mitt eget fastnade i halsen.

Men innan jag somnar så lyfter jag på täcket för att få en sista titt på the last man standing.


KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 29 december 2009 klockan 14:06

Kommentarer

Fick faktist till det …………….GOTTNYTTÅR…. 🙂
Skrivet av Lars 2009-12-31 kl 23:35
kajsalisa svarade 1 januari 2010 klockan 15:29:
Kul, Lucky you:) Gott Nytt år själv
Ja, det var på tiden att du satte dig ned och författade lite gott och snaskigt till oss! Jag kände nästan som om jag stod och smygtittade in på er när jag läste. Nice! Önskar dig ett riktigt gott och trevligt nytt år!! /annami
Skrivet av annami 2009-12-31 kl 16:50
kajsalisa svarade 1 januari 2010 klockan 15:28:
Håller med, det var verkligen på tiden. Hoppas du tyckte vi var söta när du smygtittade. Gott Nytt år förresten.
Hej bara jag igen.. har lätt att bli personlig.. om du ursäktar ? senast jag fick till det va i FRANCE för 10 månader sen…. men det va det värt… hursomhelst… hoppas få till det ? kanske i morgon … i sthlm hämtar hem min son ..då …. Gott Nytt år
Lars …. shith du har gjort mig till en snuskgubbe………………………. du ser du är inte ensam att va skruvad?.. 🙂
Skrivet av Lars 2009-12-30 kl 21:27
kajsalisa svarade 30 december 2009 klockan 22:31:
Ha ha, önskar dig lycka till och det känns skönt att veta att det finns fler skruvade människor än jag. GOTT NYTT ÅR.
Hoppsan nu vakna gubben till 🙂
Skrivet av Lars 2009-12-30 kl 16:59
kajsalisa svarade 30 december 2009 klockan 22:28:
Det får jag väl ta som en positiv recension.
vad sugen man blir. det var alldeles för längesen..
Skrivet av Charlotte 2009-12-30 kl 10:05
kajsalisa svarade 30 december 2009 klockan 10:18:
Dom finns där ute överallt om man tittar ordentligt.
ja det var ju en morgonläsning som hette duga 🙂 *skratt*Ha det gott!
Skrivet av Skogens drottning 2009-12-30 kl 08:52
kajsalisa svarade 30 december 2009 klockan 10:17:
Hoppas den passade till frukosten. 🙂

2 svar

  1. har läst den förut men den är forfarande lika bra..
    sök till nmgn tidning om du inte får boken publicerad. men det ska nog gå bra!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: