• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 17 andra följare
  • Kategorier

KAJSALISA BLIR KRISTI BRUD

”Jag såg Jesus i lägenheten” (dagen.se)

(Detta är den fristående fortsättningen på mina två föregående inlägg i min Jesustrilogi. K.L träffar Jesus och K.Ls alla saker del 6)

Igår fick jag en jättespännande kommentar på förra inlägget, kolla själva får ni se.

Tyckte det verkade helskumt, ingen har ju sett honom på 2000 år, det stog att han skulle titta förbi i morgon 14.00, först vart jag rädd, är det något psykfall som hackat min ip address?

Men jag blev i alla fall nyfiken och beslöt att hålla mig hemma.

Klockan 14.00 prick, hörde jag ett taktfast muller utanför fönstret, jag tittade ut. Det hade stannat en motorcykel utanför, men jag såg inte vem det var han hade hjälm på sig. Sen knackade det på dörren och jag öppnade.

Jesus presenterade han sig och bugade.

Okej, han såg ut som vilken biker som helst, så jag blev lite misstänksam. Jag har lite svårt att tro dig svarade jag. Han tog av sig handsken och höll upp ena handen så jag kunde se den bleka höstsolen lysa genom hålet. Tror du jag gjort det här på mig själv frågade han?

Vad skulle jag tro, antingen så var det ett vrålpsyko eller också var det sant. Efter att han visat mig andra handen så insåg jag att ingen är så galen så han gör så här i bägge händerna.  Okej, du behöver inte ta av dig stövlarna, sa jag. Jag  tror dig så behåll dom på, jag har så skitiga golv i alla fall.

Nu vart jag nyfiken, vad gör du här frågade jag?

Du förstår, sa han jag brukar läsa din blogg och jag tyckte din ide om plastbackarna verkade intressant, har du lust att hänga med till IKEA och shoppa? Vi tar min HD.

Lät jättekul, en Harley Davidsson lär ju vara det näst finaste en tjej kan grensla och med Jesus dessutom. Vänta jag skall bara ta på mig, har du en extra hjälm?

Han bara log, Kajsa lilla sa han du åker med mig nu, ramlar du av och spräcker skallen så fixar jag det. Magic you now.

Jesus och jag skall åka HD wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jesus kickade igång motorcykeln och jag hoppade upp, det kändes tryggt att åka bakpå, Jesus körde lugnt och försiktigt.

Efter en härlig åktur så var vi framme, vi gick först till cafeterian och köpte varsin räkmacka. Jesus blev ju lite risig i magen av köttbullsmenyn ( se förförra inlägget ), så det fick bli en sådan istället.

Jag var jättenyfiken på honom, vad pysslar han med nu för tiden?

Jag jobbar som bilmek på Ford just nu sa han, försöker hänga med i tiden liksom.

Går du ofta i kyrkan, frågade jag.

Nja, svarade han, det blir inte så mycket. Tycker att mitt budskap har blivit missförstått. Men ibland tar jag Harleyn och sticker till Uppsala, brukar spinna lite och riva sönder gräsmattan utanför Livets ord, mest på kul.

Lärjungarna då?

Träffar dom inte så ofta, Petrus och grabbarna kör japsmaskiner, vi HDåkare håller oss mest för oss själva. Judas drog till USA och blev aktiv inom den kristna högern, funderar visst på att ställa upp för republikanerna i nästa presidentval.

Vi gick iväg för att titta på plastbackarna. Plötsligt blev vi stoppade av, ett par tonnårstjejer med underliga kläder svart hår, svart smink och  peacingar.

Autograf please skrek dom.

Jesus tog pennan och rafsade ned något på ett papper. Dom såg inte religiösa ut sa jag och Jesus bara ruskade på huvudet.Jag tror dom förväxlar mig med någon annan, händer rätt ofta. Men det är okej, jag gillar att göra folk glada. Bara jag slipper den där korkade Åsa Waldau, lura i folk att vi är ihop, jävla mytoman.

På vägen till utgångskassorna stannade Jesus till och såg jätteglad ut.

Träkorset Nasareth ! Crawings skrek han, helt Fab vill ha.

Jag fick vara smakråd, oljad ek, svartbets, valnöt, men det blev vitlack, lättare att torka av blodet.

Tagsjälvlagret hylla 36 fack 8 den uppblåsbara kullen Golgata låg brevid, men det fick räcka med korset.

Vi gick till kassorna för att betala och greppade några blåa backar på vägen. När vi betalat så undrade jag hur vi skulle få hem allt på motorcykeln. Han bara flinade, Magic

Här ser vi Jesus efter utgångkassan, han har både Träkorset Nasareth och backen Gles i jackfickan, det märks inte.Hemma igen så undrade han om vi skulle testa den blåa backen, visst svarade jag, men jag har inget vin hemma. Han skrattade, har du inte hört storyn om brödet och fiskarna. Visst Magic skrattade jag, ställde backen i hon och fyllde på vatten.

Nu var både Jesus och jag lite luriga, han undrade om det var okej att han hängde en stund. Visst svarade jag skall jag hjälpa dig att montera korset.

Jesus tog av sig kläderna och jag gav honom en badhanduk, men han ville vara lite mer hardcore så jag rev sönder ett gammalt lakan istället. Monteringanvisningen var enkel, bara två delar som man satte i kors och Jesus hade förborrade hål både i händer och fötter så det var bara att skruva fast honom med sexkantsnyckeln.

Gör det inte ont undrade jag, medan jag masserade in hans handflator med kethcup.

Nej du jobbar så fint och försiktigt svarade han jag är van vid tuffare tag. Vill du också hänga frågade han.

Jasså skrattade jag, du är lite bondage av dig, men jag hänger på.

Jesus blev röd i ansiktet, ja det säger min psykolog också, det har med någon hemsk upplevelse från ungdomen att göra. Är du beredd?

Jag nickade, plötsligt ramlade hans sönderivna lakan av och jag svävade två decimeter ovanför marken helt naken, när våra läppar möttes………………………

JAG SÄGER BARA EN SAK MAGIC!

När han gick, så lämnade han en lapp till mig, Kajsalisa sa han , jag vet att du kommer att blogga om det här, kan du inte Tuba den här videon för min skull och så log han gåtfullt. Det stod en youtubeadress på lappen och jag lovade att göra det. Men nu undrar jag, vem var han egentligen, jobbar han som bilmek? Det stämmer inte riktigt vem är han?

Klicka två gånger.


Där ser du björnen, vi har haft fel hela tiden, he´s alive.

KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 24 oktober 2009 klockan 18:00

Kommentarer

Helt underbart! 🙂
Skrivet av Nattis 2009-10-25 kl 14:32
kajsalisa svarade 25 oktober 2009 klockan 14:45:
Tyckte jag också:)
Oh my freakin’ God! Bokstavligt talat alltså… Jösses, detta är stort. Jag menar… JESUS! Shit pommes typ… och att han är hårdrockare… jag… nej, orden sviker mig.
Skrivet av Björn 2009-10-24 kl 23:44
kajsalisa svarade 25 oktober 2009 klockan 14:39:
Ha ha, jag hoppas du läser det här. När du skriver dina inlägg på ateistbloggen, kolla länkarna yill nyheterna på högra sidan. Dagen brukar ligga längst ned, du får massvis med tips. Länkar du så syns du där också. Jag tror många av deras läsare behöver läsa din blogg 🙂
evolution…. trevlig fortsättning på helg och uppenbarelser 🙂
Skrivet av ormbäraren 2009-10-24 kl 22:48
kajsalisa svarade 25 oktober 2009 klockan 14:40:
Tack, jag tror det räcker för ett tag med uppenbarelser.
Jag kan bara säga en sak; Du gör så j….galna inlägg. Jag blir alldeles stum, läser intensivt, brister ut i skratt så jag får ont i både hjärta och mage!! Det här var ju helt vansinnigt roligt!!!! Vad gör du med dig själv? En kille jag kände, när jag bodde i London för 100 år sedan, gick på LSD för att kunna måla vackra tavlor. Enbart därför. Går du kanske också på LSD?? Hmmm. (jag var inne på den där andra bloggen som du tipsa om, men han ligger helt klart i lä!!)
Skrivet av annami 2009-10-24 kl 19:47
kajsalisa svarade 25 oktober 2009 klockan 14:42:
Jag måste erkänna att jag är totalt neddrogad. Jag går på drogen VERKLIGHET och den ger starka Hallusinationer om man överdoserar.
Hahaha, tänkte precis skriva att Jesus är väldigt lik Alice Cooper 😉
Skrivet av Diana 2009-10-24 kl 18:40
kajsalisa svarade 25 oktober 2009 klockan 14:44:
Jaha, är det så han heter, ska kolla Eniro och ringa, han glömde sexkantsnyckeln hos mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: