• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

KAJSALISAS ALLA SAKER DEL 3

Mitt favoritplagg på gentlemän.

I den här bloggosvären så skrivs det jättemycket om vad som är snyggt på oss tjejer, men ingenting om vad vi tycker är snyggt på killar. Jag tänkte ägna det här inlägget åt det.

En romantisk middag med finporslinet, kolla bilden noga. Tydliga signaler, killen vill och jag sätter vilkoren. Tänk bara på att en romantisk middag med tända ljus kan leda till oönskad graviditet

Kläder skickar ju ut signaler och man måste väl utgå ifrån att killarna begriper det. Därför när vi möts på till exempel krogen så har nog många av dom klätt sig för vår skull.

Jag tänkte ge några exempel.

 • Armanikostym: Jag har jättemycket pengar. Okej det är snyggt stilrent och vill man släpa hem ett fett bankkonto  så……. men det säger ju inte så mycket och se upp med Bregott i håret, örngotten blir kladdiga.
 • Dressmandito: Tvetydigt, Jag har rymt från firmafesten och är guds gåva till alla kvinnor.  (Nej det är du inte) Men det kan också vara: Jag var tvungen för att bli insläppt här. Kanske värt att ta risken, man kan ju alltid be honom krypa i ett par Levis när ni kommit hem till honom. Han känner sig mer komfortabel när ni skall dricka the och då blir det säkert mysigare.
 • Den värsta sorten: Jag gick bakom frugan när hon skulle fynda på Ullared. När kundvagnen var full så började hon kasta kläderna bakåt på mig, det är därför jag ser ut som jag gör, men det gör inget för jag skall få ärtsoppa och pannkaka på Torsdag och det älskar jag.  Den här typen är rätt liten risk att man träffar på för han brukar somna framför Tvn 19.00 på lördagskvällarna.

Nej nu skall vi prata stil och signaler som: Jag bryr mig, jag tar ansvar, jag är rädd om dej. Sånt som vi tjejer älskar att uppleva.

Känner man sig trygg så blir det oftast bättre, eller hur. Sen tycker jag att vi kan skippa snacket om att killen tar ansvar. Jag är med på att om man stoppar i sig ett piller, så är det vi tjejer som gör det.

Nattens outfit

Detta plagg, är ju ett unisexplagg killen tar på sig insidan och tjejen utsidan eller hur. Man tar ansvar tillsammans. Visst låter det mysigt. Helst skall det smita åt på bägge sidor för att det skall bli bra.

Man kanske skulle testa med att tjejen tar på det först någon gång, en ny lek alltså. Nej förresten det funkar nog inte.

Fördelarna med klädseln är följande.

 • Det blir inga barn gjorda.
 • Man överför inte könssjukdomar lika lätt.
 • Ofta så kroknar ju killen före tjejen. Ringen som smiter åt stoppar blodflödet tillbaka så man kan hålla på längre. Den står alltså upp en stund extra.

Så tjejer ha alltid ett ombyte liggande i nattduksbordslådan. Killarna glömmer så lätt.

KajsaLisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: