• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 17 andra, prenumerera du med.
 • Kategorier

HOW TO HAVE SEX IN THE WOODS

KAJSALISAS FRILUFTSKURS DEL 5

ELLER

MIN LILLA KORVGUBBE OCH JAG DEL 3

ELLER

VAD FAN HÅLLER  JAG PÅ MED?

Nu kommer inlägget alla väntat på, hur ordnar man en romantisk middag med sex som efterrätt i skogen?

Jag länkar till dom två föregående inläggen i korvgubbetrilogin ifall någon vill läsa lite mer snusk.

Del 1

www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Del 2

www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Jag hade packat ned mat utrustning ( se listan del 2 i kursen ) tagit min hunk i handen och gett mig av.

Bilderna i inlägget visar vägen till platsen ifall någon vill besöka den.

Tyrestareservatet ligger utanför Brandbergen i Haninge, söder om Stockholm, ni som aldrig varit där, åk dit någon gång. Det här är ingen liten skogsdunge utan riktig urskog, som får sköta sig själv utan inblandning av människan.

Inne i reservatet ligger flera sjöar, en av dem är Årsjön och nu pratar jag om en av dom finaste platserna på den här planeten. Vid strandkanten bland tallarna ligger ett timmrat vindskydd med eldplats. Öppningen är ut mot sjön och platsen är perfekt för romantiskt friluftsliv och mer avancerade utomhusövningar.

Man följer barnvagnsspåret ( en slinga i skogen ) ett par kilometer, sen leder en stig sista kilometern upp till sjön. Den går över klipphällar så den kan vara svår att se, men om man följer dom rödoranga markeringarna på träden så kommer man rätt.

Vi kom fram sent på eftermiddagen och var lite halvslut efter att vi konkat upp all packning hit. Vi började med att bada sen satte jag på kaffe och hade färskt kaffebröd med mig.

Jag hade ringt honom och frågat om han ville hänga med hit. Rätt skönt faktiskt, han frågade inte ens vad vi skulle göra för det visste vi bägge redan. Dessutom var det sista chansen på ett tag. Veckan efter skulle han åka utomlands till några släktingar och komma tillbaka när studierna började efter sommaren.

Följ skyltarna

Det började skymma och jag förberedde maten.

KAJSALISAS MENY FÖR ÄLSKOG I SKOG

FÖRRÄTT

Ost och skinkcrepes

VARMRÄTT

Gulash med färsk bandspagetti

EFTERRÄTT

Pannkaka med glass och jordgubbssylt

Låter det avanserat, icke. Köp färdiga frysta pannkakor, lägg dom i stekpannan på stormköket. lägg på färdigskurna ostskivor och smörgåsskinka låt osten smälta lite, rulla ihop och strö riven ost över.

Huvudrätten lagar man till hemma. Ett tips för er som bor i Stockholm, ICA Kragsta i Vallentuna har en färdigblandad Gulash med rått kött och kryddor som är fantastisk, bara att steka i stormköket och blanda i Creme Fraice låt det sedan koka ihop lite. Den färska spagettin blir klar på nolltid.

Men efterätten, glass funkar väl inte?

Jovisst. lägg en ståltermos utan lock i frysen ett par timmar. Ta sen glass direkt från frysen och tryck i, det håller faktiskt ett par dagar. Det är bara att lägga glassen på pannkakorna som blev över efter förätten. Enkelt och folk blir överaskade av glassen.

Vi körde öl till förrätten, rött vin till huvudrätten och rose till efterrätten.

Sånt här fungerar naturligtvis inte i fjällen, när man ligger ute flera dagar och går långt. Men vill man sova ute i skogen, över en natt och bara skall gå några kilometer, finns det roligare alternativ än frystorkat, för att inte tala om burkravioli. Bläää.

En bro över sanktmark

Jag hade tänt två marschaller utanför vindskyddet, för att skapa lite stämning. Han berömde mig för maten och påpekade att han nästan skämdes över alla tundbrödsrullar och hamburgare han serverat mig.

Det behöver du inte göra svarade jag, jag tittar in genom luckan och njuter av utsikten när jag äter.

Efter middagen låg vi ovanpå sovsäckarna, jag låg på hans arm och filosoferade.

Du ser inte så glad ut sa han, vad tänker du på?

Jag är glad svarade jag, men det känns som jag leker med dina känslor.

Leker inte jag med dina sa han. Sen blev han allvarlig. Har du tänkt på en sak fortsatte han. Vi bägge njuter av något för stunden som vi vet inte kommer att vara för evigt. Förr eller senare kommer en av oss att träffa någon som det blir på riktigt med och då kommer den andra att bli sårad.

Jag fick en klump i halsen. Jag har ju haft samma funderingar, vad håller vi på med. Valet är att såra eller bli sårad. Det är alltså priset för den njutning vi har tillsammans. Men jag svalde och svarade.

Jag vet det, men minnena från våra stunder tillsammans får kompensera det. Vi får göra så att den andra får skaffa någon på nätet, sen har vi parmiddag.

Det jag sa visste jag innerst inne att jag inte stod för, men jag ville inte förstöra stämningen jag byggt upp. Kom fortsatte jag vi tar ett dopp till innan.

Vadå innan skrattade han.

Innan vi börjar leka ned varandras känslor svarade jag. Vi reste på oss jag tog honom i handen och vi sprang ut i Årsjön. Jag hade tagit med mig tvål och hårshampo ut i vattnet och nu tänkte jag sätta min djävulska plan i verket. Vi skulle bägge få lida av det, men det skulle det vara värt.

Står man ute naken och nyintvålad, det hade blivit svalare, så har man tvättat bort fettet från huden och kommer att frysa ordentligt. Det var det jag ville uppnå.

Förra gången vi älskade så var det jättefint men jag ville vara lika upphetsad som första gången när han tog mig på diskbänken, med nerverna utanpå kroppen. Vi skulle krypa ned i dom ihopsatta sovsäckarna och eftersom vi ätit ordentligt så skulle värmen komma tillbaka så småningom. Vi skulle ligga tätt ihop för att få tillbaka värmen. Jag skulle krama honom och fantisera tills jag var varm och helt galen av upphetsning.

En stig som viker av från spåret 1 kilometer kvar.

Kom sa jag när vi lägger oss vill jag att vi skall lukta lite gott. Jag började tvåla in honom, först masserade jag in shampot med äppellukt i hans hår, mjukt och försiktigt, sen strök jag håret bakåt så han inte skulle få shampo i ögonen. Jag tänder på den här doften. Jag fortsatte  från halsen och nedåt, jag ville inte ha tvål i munnen ifall jag ville kyssa honom medan vi höll på. Jag jobbade hårt över hans axlar och rygg och mjukare över framsidan, speciellt kring hans bröstvårtor, där jag gjorde små kittlande rörelser med mina fingertoppar.

Ner till det över låren som befann sig över vattenytan och tvåla uppåt, först baksidan upp till hans hårda skinkor som jag älskar att klämma på, vilket jag naturligvis gjorde. Jag klämde hårt och masserade dom. Tillbaka ned till framsidan på låren. Jag tvålade mig uppåt tills mina händer befann sig mellan hans ben. försiktigt och mjukt fortsatte jag med bägge händerna, lyfte bort lite hud och tvättade ordentligt.

Sen var det min tur att njuta, det kändes som att sitta hos frissan när han masserade in mitt hår med shampo, fast mer upphetsande. Hans händer fortsatte nedför ryggen med stora masserande rörelser och nådde tillslut min rumpa, som jag spände så hårt jag kunde för att imponera. Han drog mig till sig , jag tryckte mitt underliv mot hans och rörde det med rytmiska rörelser.

Sen vände han på mig och drog mig till sig, så jag kände något hårt i ryggslutet. Nu började hans händer vandra nedför min kropp med tvålen. Den ena handen gjorde halt över mitt ena bröst och den andra fortsatte ned mellan benen.

Inga fingrar kom in och hälsade på. Det var bara en tvålig handflata som mjukt masserade utanpå mitt underliv. Det ihop med att jag samtidigt blev masserad på ena bröstet och hade hans tunga i mitt öra gjorde att jag njöt otroligt.

Sista biten går man på en spång

Medan jag tittade ut över sjön och såg månen spegla sig i vattnet, kände jag hur mina ben liksom började gå på stället. Jag stod och trampade på sjöbotten.

Han missförstod det hela och tog bort handen.

-Nej flämtade jag sluta inte!  Jag tog hans hand och lade tillbaka den.  För att undanröja alla missförstånd, lät jag min hand ligga över och följa med rörelserna mellan mina ben, Jag slappnade av, mina robotben stannade och jag försvann in i njutningen.

Och fan vad skönt det var.

Nu började jag inse att om jag inte gjorde något, skulle det sluta med att antingen så drog jag med honom och avslutade i strandbrynet, eller att  att jag stod kvar så här tills jag exploderade.

Jag var  lika upphetsad nu som första gången, när han tog mig på diskbänken. Men jag ville expedimentera med mina känslor och höja dom en nivå till. Jag ville veta hur upphetsad jag kunde bli, jag ville att vi skulle älska som två vilddjur under stjärnorna.

Jag vände mig snabbt om, tog tag om hans nacke och förde mina läppar mot hans. Vi kysste varandra länge djupt och intensivt, våra tungor vandrade ut och in mellan oss.

Du kysser bra flämtade han.

Vi kysser bra svarade jag och nafsade honom i överläppen. Sen drog jag honom med mig ned i vattnet så tvål och shampo sköljdes bort.

När vi ställt oss upp igen så kände han på mina överarmar och sa: Du är ju alldeles knottrig, fryser du inte? Det gjorde jag faktiskt, jag fick hålla emot för att inte hacka tänder.

-Kom sa han vi går upp och värmer oss.

Vi klev upp ur vattnet och lindade in oss i en badhanduk, torkade oss så gått det gick och kröp ned i dom hopsatta sovsäckarna.

Nu befann jag mig där jag ville, het nog att älska, för kall för att fixa det. Det var en underlig känsla men jag ville ha det så, jag ville uppnå en ny upphetsning med den avbrutna i bagaget. Jag ville bli vild, jag ville bli helt galen, vänta bara.

Han drog mig till sig och jag kände värmen från hans kropp. Hopkrupen i sovsäcken så tryckte jag mig mot honom för att få tillbaka värmen, med näsan inborrad i hans hår. Nu började min hjärna jobba och medan värmen kom tillbaka så låg jag och fantiserade.

Jag under, jag skulle kunna se stjärnhimlen. Jag över, jag skulle lättare kunna styra och han skulle träffa dom punkter i mig,  som kändes bäst. Jag vet inte hur länge vi hade legat, när han frågade hur känns det?  Jag sprätte till och kände efter. Värmen var tillbaka och jag kände något hårt som låg pressat mot mitt lår.

Framme !

-Hot and totaly nuts svarade jag, snart bränner du dig på mig.

Nu överdrev jag inte, jag hade lyckats pressa mig till att bli någon varelse som nästan skrämde mig. Var skulle jag börja?  Jag ville ha allt, nu på en gång, hela honom, hela hans kropp, jag ville känna klämma, kyssa överallt samtidigt och att han skulle göra samma sak.

Först tog jag tag i hans hår, drog honom mot mig och kysste honom, min tunga åkte nästan ned i hans svalj och det var nu jag insåg att jag lyckats hetsa honom lika mycket som mig själv. Han hade ett mycket hårdare tag om mig en vanligt och i mitt ena hårt ihoppressade bröst kände jag hans kraftiga snabba hjärtslag.

Utanför den svettiga sovsäcken sken månen. Det var där ute upploppet och finalen skulle ske, hade jag bestämt. Men innan ville jag bli farligt upphetsad.

Jag drog tillbaka tungan tog tag i hans axlar och tryckte honom nedåt, han förstod vad jag ville, började kyssa mig nedför halsen stannade upp vid brösten, först en blöt kyss, sen tungan, sen tänderna. Han nafsade så det nästan gjorde ont, men det var så skönt samtidigt.  Efter att bägge brösten fått behandling så tog han naveln och kittlade med tungan.

Sen hände det jag inte var beredd på eller ens fantiserat om.

Hans tunga fortsatte nedåt!

Herregud tänkte jag, han som verkade så snäll och oskyldig, vad gör han ?

Men den gick över min buske och fortsatte in mellan mina andra läppar. Nu gällde det att slappna av,  jag höll på att få en bonus. Det kändes mjukt och lent, jämfört med andra saker man kan stoppa in där. Hans näsa låg i min buske, som jag nästan kunde känna hur den vajade, från hans snabba andning och våra läppar möttes igen, fast på ett annat sätt.

Först rullade den bara runt lite.  Jag hade fått en liten dip av min förvåning, men nu kände jag att passionen var på väg tillbaka, den spred sig som en het värme genom min kropp. Nu kände jag hur han spände tungan, precis som jag visat hur han skulle göra med fingret när jag satt på diskbänken, han pressade den uppåt och drog den fram och tillbaka. Det kittlade till och jag fick känslor jag inte ens visste att det fanns.

Det började rycka i benen på mig igen, kroppen ville inte vara still. Jag låg och rullade fram och tillbaka samtidigt som jag gnydde , stönade, flämtade och utanför måste sovsäcken sett ut som sådana där hoppande bönor, man hade när man var liten.

FY FAN VAD UNDERBART JAG ÄR I EN ANNAN VÄRLD OCH HÄR VILL JAG STANNA !

Vindskyddet med eldstad och bänken där intrånget skedde.

Jag gled längre ned i den mörka sovsäcken , tog tag i hans midja och visade vad jag ville. Han sträckte på sig och när våra läppar och tungor möttes halvägs, så fick jag känna smaken av mig själv.

Jag nafsade honom i skinkorna, sen började jag bearbeta honom mellan benen med tungan. Den var stenhård när jag stack in tungan mellan kulorna och sakta drog den upp mot toppen som jag snurrade runt och kittlade med tungspetsen. Vidare ned samma väg och upp igen. Samtidigt bearbetade jag mitt eget underliv med fingret, så jag skulle hålla glöden vid liv.

Det märktes på andningen att han njöt. Egentligen var han värd att mina läppar skulle omsluta helt och bearbeta den, men jag ville inte ta risken.

Jag var inte mig själv längre, jag var ett vilddjur på jakt och bytet skulle fällas utanför, under stjärnorna. Vapnet var laddat, jag hade nog bara ett skott och när det brann av skulle det skicka mig in i paradiset.

Nu kom överaskningen, jag tog gummit som jag gömt i den fria handen och drog på det med munnen, sen tog jag tag i blixtlåset och drog isär sovsäckarna.

Utsikten under akten.

Det är dags nu sa jag. Vi klev bägge ur och kände den milda brisen slå emot oss. Nu tog han intiativet och tog mig i handen.

Han satte sig på bänken utanför vindskyddet med ryggen mot vattnet. Kom sa han, om du sätter dig ovanpå mig så värmer jag dig. Du frös ju förut och det var väl onödigt.

Jag hade inte en tanke på att frysa, jag hade inga vettiga tankar alls, nu var jag helt inne i min upphetsning, men att han brydde sig gjorde mig hel vild, nu kunde jag nog inte nå längre med mina känslor.

Jag gränslade honom och började kyssa helt hyteriskt, nu skulle jag få sitta och älska med sjöutsikt. Gummit satt kvar, jag kände efter, sen tog jag tag i den och förde in den med en darrande hand.

Vi gick ut hört från början och rätt snabbt kände jag en ilning där nere.

Nej inte redan!!!!!   

Det gick jättefort och kändes knappt, fan också. Jag stannade upp och såg på honom, det gick för mig snyftade jag, jag ville ju hålla på länge.

Jag har mycket kvar att ge, vill du fortsätta, frågade han.

Ja det vill jag svarade jag, ta det lite försiktigt bara, jag brukar bli öm direkt efteråt. Låt mig bestämma takten.

Jag började jobba igen med höfterna, samtidigt som hans mun sökte sig nedåt mot mina bröst. Då tog jag tag i hans axlar och böjde mig bakåt. Jag tittade upp på dom vajande trädtopparna och om jag jobbade i samma  takt med höfterna kändes det jätteskönt. Samtidigt som jag fick mina bröstvårtor masserade av hans tunga.

Nu kände jag hur kåtheten rann till igen, takten ökade, jag kramade honom hårt samtidigt som jag såg på månen som speglade sig i vattenytan. Jag höll på att tappa kontrollen totalt.

Stjärnhimlen försvann, månspegeln i vattnet försvann, vi försvann, in i vår upphetsade njutning. Nu var det nära, mina höfter jobbade allt vad dom orkade.

Snabbare, hårdare, herregud, stöt mer nu kommer jag

Det ilade inte till där nere, hela jag exploderade på en gång,  den här gången vart det rena högspänningen, det brann i hela mig, jag skrek rätt ut av vällust. När känslan började dämpas så lyckades jag trycka till så jag fick tillbaka alltihop. Det sprutade ur mitt underliv och samtidigt gick det för honom.

Jag sjönk ihop helt utmattad över honom och tittade ut över den vackra sjön i månskenet. Vilken upplevelse, har aldrig varit med om något liknande.

Nu ligger jag och myser på hans arm i dom ihopsatta sovsäckarna, det har börjat ljusna nu. Jag kan inte somna utan ligger och funderar över vad den här tio år yngre killen ser hos en helknäpp tant som mig?

Han sa i alla fall att jag kysste bra, jag kanske har lips like morphine. Four lips like morphine.

Det här var det jobbigaste inlägg jag skrivit, skriver jag något mer om sex, får det bli en snabbis i en hiss.


KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 27 juli 2009 klockan 00:10
Seriöst, du e grymt begåvad! Ditt sätt att skriva, man sitter å nickar igenkännande på vissa grejjer! 😉 Kör på GIRL!
Skrivet av Dansbandsfrun 2010-01-03 kl 22:01
kajsalisa svarade 3 januari 2010 klockan 23:05:
Tack, du skulle bara ana hur länge jag jobbade med det inlägget, dom är inte lätta att skriva.
Hej där! Jag skrev om din berättelse inne hos mig. Hoppas du inte atr illa upp. Jag skrev inte direkt om den på det viset, utan jag, mmh, länkade från mig till dig!! För den här är så himla bra!! Om du inte tycker det är ok, kanske skulle frågat först, så tar jag bort den jättesnabbt??
Skrivet av Annami 2009-07-30 kl 22:48
kajsalisa svarade 31 juli 2009 klockan 01:33:
Va kul,jag gillar när folk länkar./ KajsaLisa
Fin blogg du har
Skrivet av Mandis 2009-07-30 kl 00:37
kajsalisa svarade 30 juli 2009 klockan 09:12:
Oj tack, jag rodnar 🙂 / KajsaLisa
livet har sina goda stunder 🙂
Skrivet av ormbäraren 2009-07-28 kl 22:16
kajsalisa svarade 29 juli 2009 klockan 00:55:
Visst maten var god och efterrätten också/ KajsaLisa
OMGOMGOMG videon! Förlåt men nu måste jag stjäla igen! Berättelsen var också spännande, hehe 🙂
Skrivet av MarySaintMary 2009-07-28 kl 19:26
kajsalisa svarade 29 juli 2009 klockan 01:04:
Visst får du stjäla den, allt i min blogg är gratis och det gäller alla (utom Blondinbella för hon är så jävla kommersiell att jag skickar en faktura ifall hon vill ha något). Jag bara älskar att sprida god kultur till massorna via min folkbildande blogg. Spräng inte trummhinnorna och tänk på grannarna, klockan är mycket./KajsaLisa
Vilka vackra bilder………;) Det är underbart på varma klippor i havbandet också…..
Skrivet av Veiken 2009-07-28 kl 16:56
kajsalisa svarade 29 juli 2009 klockan 01:11:
Nej nu satte du en massa griller i huvet på mig, liggunderlag saltvatten i håret, hög solskyddsfaktor på rumpan, Shit han har ju rest bort nu./KajsaLisa
Är den här historien sann? Mycket fint formulerat och bra skrivet.Nåväl. Varför måste någon bli sårad? Varför kan ni inte bara ta och leva ut era drömmar och kanske så småningom faktiskt leva tillsammans? 

Vem vet? Varför begränsa sig?

Skrivet av Järnflickan 2009-07-28 kl 01:16
kajsalisa svarade 28 juli 2009 klockan 01:45:
Jag säger väl som vanligt. Allt som står i min blogg är sant ( tror jag) ibland är det lite mer sant än annars. Var detta befinner sig på sannolikhetsskalan tänker jag inte gå in på. 🙂 Natti natti/ KajsaLisa
My God!! Vilken berättelse. Den måste du få publicerad i ett större sammanhang!! Skitbra!!
Skrivet av Annami 2009-07-27 kl 14:33
kajsalisa svarade 28 juli 2009 klockan 00:40:
Större sammanhang i bloggbranshen kan man nog glömma, visst har jag tänkt på det också många gånger men då måste man antingen vara kändis eller plåta sig med mobilkameran i spegeln och hålla för ena bröstvårtan. Man får se det så här i stället: Tänk om några generationer tillbaka, som skrev sina alster på papper och stoppade ner dom i byrålådan visste vad vi pysslar med. Dom skulle bli gröna av avund. Men tack i alla fall. /KajsaLisa
Halleluja 😉 *rodnar lite*
Skrivet av diana 2009-07-27 kl 12:45
kajsalisa svarade 28 juli 2009 klockan 00:43:
Va kul, det var meningen 😉 / KajsaLisa

6 svar

 1. har redan läst men jag lyssnade inte på låten förra gången. skitbra!!

  • Ha ha, du är inte ensam, kolla Marys kommentar som jag sparat under inlägget, här lägger man ner tre veckor på ett inlägg så… men jag skrattade själv när jag läste den och visst är den bra. Jag köpte Cdn, tyvärr var inte resten av låtarna i närheten ens.

 2. Oj! DET hade jag inte räknat med en tisdagsmorgon!

 3. Du skriver bra! Satsa på en roman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: