• Prenumerera

    bloglovin
  • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

    Gör sällskap med 17 andra följare
  • Kategorier

SHIT DET BLEV EN SEXNOVELL TILL

Jaha nu var man hemma i Stockholm igen. Jag får tacka Linda, för att hon tagit hand om bloggen över påsken. Hon var väl inte så snäll, men jag gillade faktiskt inläggen.

Jag har varit i Malmö över helgen och passat på att tänka över mitt röriga liv lite. Jag har inte bloggat, men hoppat in  i folks kommentarfält ibland, det är svårt att avstå helt.

Jag bestämde mig för att prata ut med killen i korvkiosken ordentligt. Men vad vill jag då? Man kan ju aldrig vara riktigt säker tyvärr, men samtidigt vore det inte kul att leva med facit i handen.  Jag bestämde mig för att inte lämna några lösa trådar efter mig, så jag bjöd hem honom på en kopp te. Så här gick det.

För er som inte är uppdaterade på den här storyn, så länkar jag till förra inlägget. Det går även att skrolla två inlägg ned.

OBS Det är mer erotik där än här snuskhummrar

www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp

Min lilla korvgubbe och jag del 2

KajsaLisa: Du det vi gjorde var jättefint och jag njöt av det, men på något sätt känns det inte rätt att gå vidare med det. Tro inte att det är för att du är invandrare, eller något sådant. Jag känner inte för att binda mig just nu.

Korvkillen: Ha ha jag är faktiskt född i Sverige, fast mina föräldrar kommer från Turkiet. Jag förstår vad du menar och det är väl samma för mig. Jag pluggar ju i Örebro och jobbar mest när jag är i Stockholm, så vi skulle nog inte hinna träffas i alla fall.

KajsaLisa: Jag är nog lite för gammal för dig också. Förresten du har något i ögat, sitter precis brevid näsan…………… Nej inte där vänta skall jag hjälpa dig att ta bort det…………. Nu är det borta nej förresten det flyttade på sig…………….Svårt att se när jag står lutad över bordet…………. Jag kommer runt. Nu är det borta tror jag. ( Hur hamnade jag i hans knä.) Nu fick jag bort det,. Har du köpt äppelshampo. ( Vad gott det luktar ) det är väl inte för min skull ? ………….. Nej men vi skulle ju inte ( Fan vad han kysser bra )… mmmmmmm…….. Skall vi dricka te nu eller………… Nej du får ha handen där  ( Vad fan håller jag på med ?  ) lägg tillbaka handen……Jag vill ha din hand där. ( Det blir nog inget te ).

KajsaLisa: Du skall vi gå till sovrummet, tror det liksom blir mysigare.

Korvkillen: Ja varför inte

KajsaLisa: Jag har faktiskt bytt lakan och manglat dom.

Korvkillen: Jasså, gör du alltid det?

KajsaLisa: Nej nej det var inte för du skulle komma, det bara blev så. ( Fy fan vad pinsamt.)…………Va! bär du in mig. ( Vad romantiskt )

Den här gången var vi inte lika hetsiga som förra gången. Vi stod vid sängkanten, såg på varandra och hjälptes åt att ta av kläderna, långsamt, vi liksom drog ut på det.

Sen kröp vi ned mellan dom nymanglade lakanen. Den mjukstela känslan av dom var faktiskt upphetsande. Vi började smeka varandra, höll på en lång stund och utforskade varandras kroppar med fingertopparna. Precis som jag ville ha det, lungt och sakta. Förra gången var det mer pang på, men då var jag galen av upphetsning redan när vi började. Nu kunde jag känna i lugn och ro hur pulsen ökade. Jag borrade in näsan i hans hår och drog i mig äppellukten.

Jag nafsade honom i örsnibben och han la händerna över mina kinder. Han förde ihop våra läppar och det blev en lång djup kyss. Nu kände jag hur det pirrade i kroppen jag var på gång.

Jag lät hans läppar vandra nedför min kropp samtidigt som jag smekte honom över ryggen. Sen blev det min tur att kyssa honom överallt.

Efter att han en stund ritat cirklar, runt min ena bröstvårta med pekfingret, kände jag, att jag ville ha hans hand någon annanstans. Jag förde långsamt ned den mellan mina ben och den här gången behövde jag inte visa honom vad jag ville, han förstod själv.

Samma som förra gången och samma känsla., mmmmmmmm.

Nu tog jag tag i hans fasta rumpa och klämde med fingertopparna, fortsatte med att stoppa in ena handen mellan hans ben. Jag masserade så försiktigt jag kunde, för nu ville jag hålla på länge.

Men till slut var det dags

Grand Finale: jag rullade på mitt favoritplagg på killar och jag började rida ovanpå honom.

Först dom långsamma rörelserna sen snabbare jag juckade emot och tryckte till ordenligt varje gång. Vi ökade tempot mer……………. mer…………… mer.

Där kom det igen den rakbladsvassa känslan, explosionen som fick hela kroppen att skaka av vällust. Jag tryckte mot så hårt jag kunde, jag ville ha ut allt av det här.

Fan vilket underbart sex vi har.

Jag sjönk ihop över honom, våra andedräkter möttes, våra svettpärlor blandades. Jag låg på honom en lång stund och vi sa inget. Vi njöt av tystnaden och kände hur våra hjärtan gick ned i slag.

Sen gjorde jag avsittning, kröp ned brevid honom och jag la mig på hans arm.

Korvkillen: Vad håller vi på med egentligen?

KajsaLisa: Jag tror att vi håller på att utreda vilket sorts förhållande vi har till varandra.

Korvkillen: Är vi ihop ?

KajsaLisa: Jag tror inte det men du skall veta att du alltid är lika välkommen hem till mig. Jag tycker vi har så trevligt när vi diskuterar det här, även om det inte leder någonstans.

Sen skrattade vi bägge, drog täcket över våra huvuden och sov en stund. Vi behövde det, sådana här diskusioner tar på krafterna.

Nu har han gått, jag har duschat, tagit på mig badrocken och lagt mig på sängen.

Blev jag mycket klokare av den här så kallade diskusionen  vi hade ?

Jag har kommit fram till följande tre saker.

1 Jag är alltså en trettioårig tant, som jagar lammkött i korvkiosker och tänder på killar som luktar äpple.

2 Vi är inte ihop men har något ihop.

3 Det har aldrig fungerat så bra i ett förhållande, som med den här killen jag inte är ihop med.

Jag tror jag följer rådet i den här videon ”Dont fall in love” Den handlar om hur mina förhållanden brukar bli och det är nog inte bara killarnas fel. Jag har i alla fall fått en KK
Korvkille alltså trodde ni något annat eller.………..

KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 17 april 2009 klockan 19:24

Kommentarer

Naw, du har åter igen träffat korvkillen. Ni verkar ha det väldigt mysigt ni två 😉
Skrivet av IronGirl 2009-04-19 kl 23:44
kajsalisa svarade 20 april 2009 klockan 10:48:
Visst men jag har ju inte kollat menyn på Mac-Donalds än ………….KajsaLisa
Tja, relationer är inte lätt. Men äppledoft och kul i halmen? Could be worse.
Skrivet av Björn 2009-04-19 kl 18:37
kajsalisa svarade 19 april 2009 klockan 23:15:
Äsch det där är överstökat letar just nu desperat efter någon som kör Citronshampo, ger mig inte för än jag har avverkat en hel fruktsallad. Förresten vad luktar du? ………KajsaLisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: