• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör sällskap med 17 andra följare
 • Kategorier

KAJSALISA BLIR NYA FRÖKEN SVERIGE

VET NI ATT NI MISSAT NÅGOT, FINALEN ALLTSÅ.

Nej ni behöver inte oroa er Eurovision är inte ikväll. jag menar tävlingen Nya fröken Sverige.

OKEJ NI HAR INTE MISSAT ETT JÄVLA DUGG.

Jag såg ett inslag om det på Ekdahl i TV-4, för en månad sen om tävligen och finalen går i kväll i Göteborg Jag länkar om någon är intresserad.

www.frokensverige.se/

Programmet handlade om att nu fanns det två konkurerande skönhetstävlingar i Sverige. Dels Miss Universium med final på Barbados i baddräkt och högklackat, klassikern alltså, sen den nystartade Nya Fröken Sverige.  Vilken tävling som var bäst, eller att det bara var samma  skit som några feminister tyckte. Dom hade dessutom rullat ut en banderoll som det stod GUBBSLEM på vid en tidigare tävling.

SORRY ALLA FEMINISTER NI HAR INTE HAJAT DET HÄR.

Den här tävlingarna riktar sig till oss tjejer, för att vi skall hitta förebilder och är inte onaniobjekt för slemmiga gubbar.


Jag skall reda ut saken, vi börjar med Miss universum. Jag har sett det någon gång på en kabelkanal och höll på att dö av skratt.

Ett av finalens delmoment typ ”Jag skall bevisa att jag både kan prata och vara politskt korrekt i baddräkt och högklackat”, kan det låta så här på halvtaskig Engelska.

Min önskan är att alla barnen i hela världen skall vara glada och lyckliga hela dagarna. Säger hon och glittrar med ögonen

Skitsnack, hon vill vinna och ingenting annat.

Hon kommer från ett Sydamerikanskt land, där dödspatruller åker in i slummen och skjuter av gatubarn på nätterna. Men då kommer Miss Universum trippande i högklackat och baddräkt och räddar dom. Hade det stått en bimbo i Che Geuvara t-shirt, camobrallor och ett maskingevär över axeln där så kanske……. men vi tjejer går inte på det här. Så Gubbslemmet får den här tävlingen av oss. Vem som helst kan montera in ett svamlande mikrochip i en Barbiedocka.

Men i fall något Gubbslem läser det här så är det ingen höjdare. Det är ungefär lika upphetsande som att stå och glo på skyltdockorna i HM-s skyltfönster en måndagsmorgon när personalen byter på dom.

RUNKABILLITET NOLL ALLTSÅ.

Den andra tävlingen Fröken Sverige, sponsrad av baddräktstillverkaren Panos verkar mer raffinerat upplagd.

Här mixar man skönhet och karriär. Hur framgick inte men jag kan tänka mig så här ungefär : Den jättevackra kvinnan som kommer till det intressanta trendiga jobbet och klättrar på karriärstegen samtidigt som hon drar ihop en massa deg.

Alla gör tydligen karriär idag och jobbar man utanför dom trendiga branscherna Media/ Marknadsföring så kompenserar man det med att vara chef.

Vi måste snart börja ta in folk från Baltstaterna så vi har några under oss som jobbar, när vi skall vara chefer allihopa. Så ser alltså den massmediala bilden ut. Naturligtvis skall Nya Fröken Sverige jobba som Fröken Sverige.

När jag såg Ekdahls program, så satt det en ung tjej och sa, att hon såg tävlingen som en bra plattform för hennes jobb med: Just det marknadföring. Inga undersköterskor här alltså.

Okej så här är det: När jag står framför spegeln på morgon och kladdar runt i fejan för att bli nöjd med utseendet, så skall jag ändå känna mig som en looser på arbetsmarknaden.

DOM VILL ALLTSÅ FORTFARANDE TRYCKA NED OSS I SKORNA DOM DJÄVLARNA

Men ni kan ta det lugnt för det är fixat. Nästa år ställer jag upp och sabbar hela grejen för dom. Jag har en plan, jag skall omskola mig till

SVERIGES SEXIGASTE TAKPLÅTSLAGARE.

Varför det ? Jag funderade först på att köra grusbil men jag har bara en bokstav i körkortet och takplåtslagare behövs. Annars regnar det in i Marknadsförarnas takvåningar i city och då blir det kortis i deras laptoppar så dom inte kan marknadsföra. Byggnadsställningen får bli min plattform.


Tänk er nästa års final nio tjejer står på led i sina långklänningar med ett fånigt smile på läpparna. Jag anländer exakt två minuter för sent iklädd CAT-boots svarta Fristadsbrallor med brett skärp svart linne så min tatuering på ena överarmen syns och en klättersele nonshalant hängande runt min vältränade midja (dom sista valkarna är borta då).

Jag äntrar scenen, tar av mig min svarta bakoframvända cepa, slänger ut mitt hennafärgade hår över axlarna och säger:

HELLO ALLA CELLOFANCHICKS VAR DET HÄR DET VAR SKÖNHETSTÄVLING ELLER ….?

Dom kvinnliga marknadsförarnas töntiga håruppsättningar faller ihop av chocken. Tävlingen är avgjord.

TJEJEN SOM KNÄCKT ALLA KÖNSBARRIÄRER, THE WORKINGKLASS HERO HAR ANLÄNT.

Arrangörerna är förtvivlade, några feministkärringar med gubbslembanderoll hade man kunnat hantera, men det här?

Jag tog upp den här iden med min kompis Linda, hon gillade den men fick en egen. Hon skall starta en egen tävling.

NYA HERR SVERIGE

Den som har snyggaste tvättbrädan och mest feminina jobbet vinner. Men jag vet vad hon är ute efter, hon vill se fler hunkar när hon hämtar ungarna på dagis.

Men tänk om vi lyckas med våra ideer, könsbarriärerna är borta. arbetsmarknaden invaderas av kvinnliga kranförare och betongarbetare. På dagis leker barnen med förskolärare med tvättbräda och svällande biceps

SEN DET BÄSTA AV ALLT.: DOM FÅNIGA TÄVLINGARNA ÄR ÖVER

FLER BIMBOS PÅ TAKEN OCH FLER HUNKAR I SANDLÅDAN ALLTSÅ.

Som vanligt har skivbolagen rensat på youtube så den rockvideo jag tänkte lägga in fanns inte kvar. Det får bli Pink i stället dels för den passar till inlägget och för att den är så kul, kolla den vidriga tandborstscenen.

Nu sticker jag och tränar bort valkar vi hörs

KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 15 maj 2009 klockan 22:54

Kommentarer

cool tatuering, riktigt cool! härlig fin blogg också.kram
Skrivet av mammaKB 2009-09-27 kl 21:26
kajsalisa svarade 27 september 2009 klockan 22:26:
Tack, välkommen tillbaka./Kajsalisa
Hahaha, vilket skönt inlägg. You go girl 😉
Skrivet av Diana 2009-05-17 kl 01:24
kajsalisa svarade 17 maj 2009 klockan 01:52:
Du ställer väl upp och röstar på mig 😉 …… KajsaLisa
Tack för tipset. Vet dock inte om det är något för mig. Jag var med i scuoterna när jag var mindre, men pallade bara ett halvår. Det är helt enkelt för kyrkligt, eller det var det då i alla fall. Eftersom jag inte tror på gud så blir det väldigt jobbigt i längden. Så man får nog satsa på något annat.
Skrivet av Rocky 2009-05-16 kl 09:27
kajsalisa svarade 16 maj 2009 klockan 12:13:
Det är knappt religiöst längre själv är jag väldigt oreligiös, men det finns ju andra saker som jag nämde. Kolla med grabben vad han vill göra. Lycka till ….. KajsaLisa
Kikar in från Humor&Annat-blogg.Det var ett bra inlägg,återigen :))Tack för det!Videon,den är borta,tyvärr.Rens rens.Jag funderar på att starta en skönhetstävling:Sveriges söatste mormor i åldrarna 50+ *L* Sv:Jaaa,vad smart tänkt,visst kan det vara så!Men,risken med det är att sidvisningarna inte godkänns.Blir för många klick på samma IP-nr och det kan räknas som chatt.Men,som man bäddar får man ligga.PS.Jag godkänner inte din kommentar,finns ju risker även med det.
Skrivet av Bitte 2009-05-16 kl 09:19
kajsalisa svarade 16 maj 2009 klockan 12:09:
Tack Jag förstår men nu vet du i alla fall hur det kanske gick till. Lycka till med tävlingen:) ….KajsaLisa
Sv:Jag kommer aldrig att anpassa mig för att hamna på topplistan. Jag skriver det jag känner för, jag är den jag är och kommer aldrig att ändra på mig.Tack för att du kollade in hos mig, kram M
Skrivet av Rantalicious 2009-05-16 kl 03:07
kajsalisa svarade 16 maj 2009 klockan 12:11:
Icke anpassade människor är alltid roligast eller hur? …. KajsaLisa
En video jag älskar, hur bra som helst!
Och angående inlägget, du hade fått min rsöt i vilken tävling som helst, usk och allt 🙂
Skrivet av Cortex Lloyden 2009-05-16 kl 02:43
kajsalisa svarade 16 maj 2009 klockan 12:15:
Tack. Va funkade videon för dig kul …. KajsaLisa

4 svar

 1. jag tror faktiskt att chansen att du vann skulle vara rätt stor men de hade sållat bort dig redan i uttagningen antagligen pga att du inte passar in i den hjärndöda normen som förväntas..
  idag funkade din kommentar o den amnade rätt också

 2. Jag kollade noga på bilden och dom måste ha retuscherat bort mig. Konstigt! Snacka om att vara rädda för konkurrens. Jag har ju en helt annan kompetens och hade sopat banan med det gänget.
  Jädrans fegisar! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: