• Prenumerera

  bloglovin
 • Skriv in din epostadress för att prenumerera på den här bloggen och därmed få information om nya inlägg via epost.

  Gör som 17 andra, prenumerera du med.
 • Kategorier

KAJSALISA SKRIVER SEXNOVELL

Det har uppstått ett problem, jag tänkte som vanligt släppa ett inlägg till den här helgen men jag har inte fått till det. Anledningen är att det har hänt en sak som gjort att jag har svårt att fokusera. Efter att jag tänkt över det hela så har jag bestämt mig för att skriva om det som hänt, även om det tar emot. Under hösten så kärade jag ned mig i en 10 år yngre invandrarkille, som jobbar i en korvkiosk nere i centrum. På sista tiden har jag inte sett till honom och jag har undvikit att handla där, för jag vill helst släppa den här saken. Nej detta skall inte bli någon sexblogg, men jag gör ett undantag. Sex är ju också en del av vardagslivet eller hur. Jag länkar till det senaste inlägget jag skrev om det ifall någon är intresserad. http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.4955804

Jag tänkte kalla den här novellen

MIN LILLA KORVGUBBE OCH JAG Klockan var väl kring 2 på natten jag och tjejgänget hade tagit tåget hem, efter en halvtråkig utekväll. Linda hade hoppat av stationen innan så nu var jag ensam när jag gick över torget. Jag var helt ensam, vädret inbjöd inte till att stå och hänga utomhus och jag såg inte ens till dom vanliga ungdomsgängen . Det blåste småkallt och några  flingor föll från himlen. Känslan av att alkoholen började gå ur kroppen bidrog till att jag frös ännu mer. Dessutom började jag känna  en annan känsla som kommer när man börjar nycktra till, jag var hungrig. Det lös fortfarande i korvkiosken på torget. Dom har  byggt om nyligen så man kan gå in och äta. Perfekt tänkte jag och klev in. Naturligtvis var det han som stod där och såg på mig med sina mörka ögon. Vi håller på att stänga sa han, men jag har några kokta liggande. Då tar jag en sån svarade jag. Vill du ha en kopp kaffe frågade han, du ser rätt frusen ut.

Det brände till i mig och jag kände hur värmen kom tillbaka, han har en förmåga att trigga mig med sin omtänksamhet. Jag tackade ja, han hällde upp och sa det räcker till en kopp till. Ta den själv svarade jag vi kan väl fika och småprata lite. Vi tog en kokt var och drack kaffe, han berättade lite om sig själv. Han pluggade i Örebro och brukade jobba extra i sin farbrors korvkiosk när han var ledig och uppe i Stockholm.

Medan jag satt där fick jag en underlig känsla. Något höll på att hända, något jag inte själv kontrollerade. Allting rullade på liksom  av sig själv, jag flöt bara med utan att tänka. Vad det skulle sluta hade jag en föraning om men jag kunde inte påverka det, eller ville inte.

Har du långt hem frågade jag. Jag skall ta nattbussen svarade han, den går en gång i timmen, men vår lilla fikapaus gör att jag får nog vänta en timma till. Jag kände att jag rodnade, förlåt hasplade jag ur mig, jag får väl hålla dig sällskap en timma till  eller ……….. du, jag bor en bit härifrån vi kanske skulle gå hem till mig. Nu blev det knäpptyst,  jag kände  mig plötsligt  spik nykter.Vad sa jag nu, tänkte jag. Det bara ramlade ur munnen. Bara han inte frågar varför, för då sjunker jag genom golvet.  Men den reaktionen uteblev. Han tackade faktiskt ja, han skulle ändå jobba här i morgon förmiddag. Behövde bara plocka undan lite och låsa.

Tio minuter senare gick vi tillsammans hem till mig, jag gick och småhuttrade i blåsten. Fryser du frågade han och la armen om mig. Det var nu jag kände att det sista av förnuft och eftertanke försvann ur mig. Jag visste inte längre om jag var full eller nyckter och jag brydde mig inte, jag bara njöt av det.

Efter lite fumlande med nyckeln så fick jag upp dörren och vi stod tillsammans i hallen. Är det okej om jag lånar duschen frågade han, man känner sig rätt kletig efter att ha stekt korv en hel dag. Visst svarade jag men kan jag få gå in först. Snabbt in på toa, av med tröjan, blaskade av mig, ny deo under armarna, bättrade på sminket, borstade tänderna  på med tröjan extra koll i spegeln fixa till håret och ut igen. Nu är det ledigt du kan ta duschen, det finns hårshampo med äppeldoft. Det är det bästa jag kan erbjuda, om du inte vill lukta kärring förstås skrattade jag. Kärring är nog det minsta du är svarade han och log, men jag kör äppellukten. Han stängde om sig och jag stod ensam i hallen. Nu han hade fått in en ”mitt i prick kommentar” på mig igen. Nu var jag inte bara upphetsad jag kände mig yngre,  gumsjukekomplexet var som bortblåst.

Jag gick in i köket och fumlade fram ett par tekoppar ur skåpet. En tanke slog mig, medan jag satte på tevattnet. Vad är det för kille jag släpat hem. Antingen är det den mest omtänksamma naiva oerfarna kille som finns eller är det den mest erfarna raffinerade hunk jag träffat, som får tjejer att göra precis som han vill. So what jag brydde mig inte hjärtat slog som en hammare och jag var nöjd med mitt kap.

Nu hörde jag att duschen slutat i badrummet, jag sprang och hämtade en badhanduk. En snabb tur förbi sovrummet, öppnade lådan i nattduksbordet och tog upp ett par gummin. Jag knackade på badrumsdörren slängde in handuken genom springan och gick tillbaka till köket. Ett par minuter senare kom han in i köket med badhandduken virad runt midjan

OJ VILKEN KROPP !!!!!!!!!!!!!! Vid det här laget låg jag på maxpuls. Vill du ha te, lyckades jag stamma fram. Han tittade på mig men svarade inte, jag insåg att varken han eller jag ville dricka te just nu. Nu stod jag rakt framför honom, jag lade händerna på hans midja ställde mig på tå och kysste honom. Det tog ett par sekunder sen kom reaktionen, han lutade sig framåt och våra tungor möttes. Normalt så brukar jag inte gilla, när det blir pang på så här. Men det kändes att tiden från det att vi lämnade korvkiosken, var som ett långt förspel. Det hade byggts upp något som ville ut nu på en gång, det gick inte att dra ut på det. Jag började slita av mig tröjan, han hjälpte till sen rök bh-n han var lika upphetsad som jag. Jag drog fingertopparna nedför hans ryggrad samtidigt som jag försiktigt petade bort badlakanet. Nu backade jag några meter och drog med mig honom med händerna över hans rygg. På något sätt hade jag fått av mig jeansen och trosorna. Den rostfria diskbänken kändes hård och kall mot min nakna hud när jag hoppade upp på och satte mig på den.

Visst är sängen skön men den ligger flera meter och evighets sekunder härifrån. Vill inte vänta, kan inte vänta, jorden kanske går under innan vi hinner dit och det skiter jag i men jag tar inga risker jag vill nu,…..nu,…..nu,

Nu slapp jag stå på tå för att kyssa honom jag körde in näsan i hans mörka hår samtidigt som jag nafsade honom i örsnibben och drog in lukten från äppelshampot, mmmmmmmmmmm. Han nafsade mig i sidan på halsen lekte han vampyr eller……men jag njöt faktiskt av det, tryckte honom mot mig och viskade snuskiga små ord i hans öra, samtidigt som jag jobbade vidare med tungan. Efter att jag rullat runt en stund med läppar och tunga, först i hans öra sen i nedför han nacke så drog jag hans huvud mot mitt ena bröst, han var med på vad jag ville och hans läppar for runt över vårtan. Tänk vad bra vi förstod varandra. Medan jag satt på diskbänken fortsatte han att jobba med läpparna från bröstet ner över magen tillbaka upp, några varv över andra bröstet, då tog jag ett fast grepp med händerna över hans skinkor det var precis att jag nådde ned. Hans läppar fortsatte upp över halsen på mig, sen möttes våra tungor igen. Jag håll ett fast tag i skinkorna och drog honom hårt mot mig. Den kyssen vart väldigt djup och väldigt lång. Nu började det närma sig klimax och det gick fort. Det kändes att jag blev fuktigare mellan benen och nu ville jag ha hans fingrar där. Jag tog ömt tag i hans högra hand vek försiktigt upp hans långfinger förde in det och visade hur jag ville han skulle trycka uppåt och massera.

JAG SÄGER BARA …… HERREGUD

Nej jag blev inte religiös men det här är nog det närmsta en uppenbarelse jag kommer att komma. Försiktigt började jag massera honom mellan benen, den var inte så lång men stenhård. Jag tog det lugnt så det inte blev några lösa skott, jag ville spara till finalen och i mina fantasier tänkte jag hur underbar den skulle bli.

Det var dags, jag hade lyckats få med mig ett av mina favoritplagg på killar som nu låg redo på diskbänken. Jag öppnade förpackningen och rullade på det, kom viskade jag i hans öra. Han gjorde som jag ville, det började med långsamma rörelser, men jag ville känna mer, jag tog tag i hans skinkor igen,tryckte honom mot mig och ökade tempot.

Svetten rann nedför pannan, det skallrade i diskbänken tekannan ramlade ner i slasken och farmors tekoppar föll med ett crash i golvet. Jag brydde mig inte om tekoppar just nu, jag brydde mig inte om något annat än det som skulle hända om några minuter. Vi var på väg dit tillsammans och det var bara det som räknades. Jag pressade hans skinkor mot mig ännu hårdare och ökade takten med höfterna Det  är på väg, nu går det fortsätt …….. gud, sluta inte …… hårdare…… snabbare……HÅRDARE………..SNABBARE!!!!!!!!!!!!!

Nu kom det, fan vad underbart, började som en rakbladsvass ilning mellan benen och  exploderade ut genom alla mina nervbanor, en känsla så stark att den kunde blåst ut mina trumhinnor innefrån. Jag tryckte hans underliv mot mitt så hårt jag kunde samtidigt som hela kroppen skakade. Med ett vrål slängde jag huvudet bakåt så jag slog i överskåpet med en duns. Borde gjort jätteont men känslan när jag kom dövade smärtan. När jag kom till sans såg jag att han njöt lika mycket som jag.

Plötsligt stog han mitt i köket, jag hängde som en apunge runt hans hals med benen i kors runt hans midja, pulsen började gå det, vi var bägge genomsvettiga, jag kände att hans hjärta bultade hårt. Själv vet jag inte om jag grät eller vad jag gjorde, hela händelsen rullade som en film framför mina ögon, allt var som en dröm och jag ville inte vakna. Jag hade haft det mest underbara sex någonsin och försökte bevara den här känslan inom mig, en gång i livet, får aldrig glömma. Medan jag hängde kvar gick han in i sovrummet, vi ramlade tillsammans ned i sängen, kröp ned under överkastet och tvärdog tätt ihopslingrade vi var tillfredställda och totalt slut.

På morgonen drack vi te ihop, vi satt mitt emot varandra som två blyga tolvåringar och sa inte så mycket, men när han gick fick han en kyss på kinden och mitt mobilnummer. Nu ligger jag på sängen, stirrar upp i taket med en bula i huvet och ett stort sugmärke på halsen.

Vad håller jag på med? Vad vill jag? Om jag vill kommer det att fungera?

Har man dåliga erfarenheter från ett trassligt förhållande och blivit rejält bränd så är det skitsvårt att bara slänga sig ut i något nytt. Jag tubar en video om det. Fan jag har ju blivit en djävla fegis. Blondinbella har storstadspojken, jag lägger beslag på förortspojken. Nu tar jag på mig en tjock polotröja så märket inte syns, sen går jag ned till korvkiosken och köper en tunnbrödsrulle.

KajsaLisa

Skrivet av kajsalisa 2 april 2009 klockan 22:12

Kommentarer

*flämt*
Skrivet av Nattis 2.0 2010-05-09 kl 20:56
kajsalisa svarade 10 maj 2010 klockan 19:03:
Just det:)
Ok detta ska bli spännande, kan inte ens komma ihåg att jag har sett detta och jag läser allt du skriver och har gjort skitlänge ju!
Skrivet av Nattis 2.0 2010-05-09 kl 20:44
kajsalisa svarade 10 maj 2010 klockan 19:04:
Du har nog missat lite 🙂
Fan va bra du skriver!!! Blir superimpad! Ska kolla mer 😉
Skrivet av Dansbandsfrun 2010-01-03 kl 21:45
kajsalisa svarade 3 januari 2010 klockan 23:04:
Tack, fortsätt gärna:)
Underbart haha! Jag länkar till dina sexnoveller från min blogg Sexdrömmen 🙂
Skrivet av Sexdrömmen 2009-05-05 kl 16:10
kajsalisa svarade 6 maj 2009 klockan 00:37:
Kul jag bara älskar att folk älskar att läsa om när jag älskar …… KajsaLisa
Omg. 10 år yngre invandrarkillar is the shit 🙂
Skrivet av MarySaintMary 2009-04-10 kl 14:10
kajsalisa svarade 10 april 2009 klockan 22:38:
But its nice……………..KajsaLisa
Oj, det var en jäkla historia det där! Jag gillar de illustrativa korvbilderna :)Om vi ska återgå till cykling som var anledningen till att jag kom in här så: Ja, det är ju bäst att räkna med att alla är idioter, det som förvånar mig är hur idiotiska de här jävlarna faktiskt är. De litar ju trots allt på att alla andra förutom dem själva INTE är det och har vett nog att faktiskt se till att inte köra ihjäl dem. Och det är väl den största idiotin i det hela… för förutom det faktum att det uppenbarligen finns fler av samma sort så har de ju dessutom ingen aning om fordonets eller förarens skick med allt vad bromssträcka och reaktionsförmåga heter. Man behöver ju inte bara va en idiot för att råka köra på nån. Min kompis hade fått sina bromsar på cykeln kapade och märkte inte det förrän hon behövde stanna i en korsning och fick sätta ner fötterna för att stanna. Allt gick bra, men hon hade ju kunnat märka det när nån idiot hade sprungit rakt ut framför henne och då hade hon nog inte lyckats stanna… Så inte nog med att de är idioter, de är inte så värst måna om sitt liv heller!
Skrivet av Lala 2009-04-08 kl 03:49
kajsalisa svarade 8 april 2009 klockan 14:39:
Mina tre största hatobjekt i trafiken. ! Bilförare som svänger höger och korsar cykelbanan utan att se sig för. 2 Folk som parkerar efter trottoaren och slänger upp bildörren när man kommer cyklande. 3 Kärringar som cyklar i bredd på cykelbanan och pratar med varandra i stället för att titta framåt när man möter dom. Den sista varianten gör inte lika ont men är jävligt irriterande. Men det jag inte förstår är om folk är så dödsföraktande i trafiken, varför tar dom på sig ett och ett halvt ton plåt när dom skall ut. Vilka fegisar ……. KajsaLisa
Tack för din kommentar!! Du har ju helt rätt och jag hoppas att jag kan släppa denna hemska rädsla jag bär varje dag!!vill ju vara fri ifrån all ångest och rädsla jag bär:(( kram
Skrivet av Vilsen Tackar för besöket! 2009-04-05 kl 10:22
kajsalisa svarade 5 april 2009 klockan 15:51:
Kan aldrig låta bli att engagera mig, kul att du uppskattade det…..KajsaLisa
vad menar du? med kul uppmaning?
Skrivet av SugarRush 2009-04-04 kl 23:05
kajsalisa svarade 4 april 2009 klockan 23:39:
Kommentera mera naturligtvis, jag tycker alla bloggare även jag borde bli bättre på det.
Vad bra skrivet och kul med korvbilderna 😉
Skrivet av Diana 2009-04-04 kl 22:36
kajsalisa svarade 4 april 2009 klockan 23:40:
Visst var dom erotiska….KajsaLisa
Nu har jag läst inlägget. Det lät som en trevlig historia. Måste allt alltid vara så enormt seriöst från början?Du är äldre än jag och har kanske mer erfarenhet av det.  Men oftast känner jag att mycket blir för ”det måste vara seriöst.” Ibland tror jag att man måste slappna av och låta det vara som det är.
Skrivet av IronGirl 2009-04-04 kl 03:29
kajsalisa svarade 4 april 2009 klockan 21:15:
Just nu tar jag det jätteallvarligt, men sen blir det nog inte så seriöst och till sist blir det en erfarenhet. Thats me:) ….. Kajsalisa
Hej! Tack för dina kommentarer.Bilden eller mer tavlan finns där i mitt minne och jag vet inte om jag kommer skratta eller gråta om jag skulle hitta platsen.  Samtidigt vill jag mer än gärna försöka klara mig ur hela vändan själv och nu lyser solen, fåglarna kvittrar och jag håller på att testa på ett nytt jobb. Det går förhoppningsvis framåt och jag vill gärna att det ska göra det framöver också. Vad det gäller disken och skåpen så ja.. nej.. jag slänger då inte några koppar, inte just nu. Men när jag köpte lite fler ”par” har jag tänkt rensa ut ur skåpet. Men säg då inte det till min sambo, han kommer säga jag bara slösar en massa pengar 😉
Skrivet av IronGirl 2009-04-03 kl 22:23
kajsalisa svarade 4 april 2009 klockan 00:27:
Oj kom kommentaren om disken fram,jag trodde inte det. Tryckte flera gånger undrar hur många kopior du fick. Naturligtvis håller jag med om att du vet vad som är bäst för dig. Ta hand om dig, du har livet framför dig. Tänk på hur många gånger du hinner må bra under den tiden……KajsaLisa

12 svar

 1. Porrigt big time……..

 2. Alltså……en gammal gumma som jag sitter och läser detta en söndagseftermiddag…tur att gubben är hemma 🙂 Tjing………..

 3. Ahhhh… Mannen ligger och sover, kanske jag skall väcka min korvgubbe 😉 Otroligt roligt att du satte in dessa korvbilder 🙂

 4. haha veikens kommentar den var bara för bra. dina kommentarer ´hamnar fortfarande i spamkorgen men nu tittar jag där lite oftare. b´ra musik du skickat. speciellt bowling soup
  kram

  • Kul att dom kom tillrätta, jag lovar att skicka fler, så du tittar där ibland. Fast jag har inte lyckats reda ut vad det är, prövat att vara utloggad och rensat datorn på cockies, men det hjälper inte.

 5. Ojojoj, ska gå och kolla om maken är vaken fortfarande 😉

 6. den jämförelsen kan man ju vara mer än nöjd över

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: